aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤραμετσάνι: «Δεν ξέρω πως, αλλά θα επιστρέψω στην Προ Πάτρια»

Τραμετσάνι: «Δεν ξέρω πως, αλλά θα επιστρέψω στην Προ Πάτρια»

Με αφορμή τα 100χρόνα της Αουρόρα Προ Πάτρια, ο Πάολο Τραμετσάνι (υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας από το 2003-2008 και εκεί έκλεισε την ποδοσφαιρική καριέρα του) μίλησε στα ΜΜΕ της χώρας του και σχολίασε τις στιγμές που πέρασε στην ιταλική ομάδα τονίζοντας ότι μια μέρα θα επιστρέψει.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ:

«Υπάρχουν πολλές καλές στιγμές, αλλά είναι δύσκολο να τα πω όλα. Από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, στο Μπούστο Αρσίζιο έκλεισα την καριέρα μου μετά από αρκετές ομάδες που αγωνίστηκα. Είναι μια σημαντική πόλη για μένα, εκεί γνώρισα αρκετούς ανθρώπους. Στον αγωνιστικό χώρο, τα περιστατικά ήταν πολυάριθμα: για παράδειγμα, στο πρώτο χρόνο που ήρθε η ομάδα ήταν τελευταία αλλά με αποφασιστικότητα και δύναμη στο τέλος καταφέραμε να σωθούμε. Η ανατροπή από 2-0 σε 4-2 απέναντι στην Πίζα, το 4-3 απέναντι στην Τζένοα αλλά και οι επιτυχίες με Λενιάνο, Βαρέσε και Νοβάρα. Παραδέχομαι ότι κάθε φορά που το σκέφτομαι συγκινούμε ιδιαίτερα. Σήμερα, οι εργασιακές μου δεσμεύσεις είναι ποικίλες αλλά, αν μπορέσω θα έλθω να δω τουλάχιστον ένα αγώνα. Σε τελική ανάλυση η Προ είναι στην καρδιά μου και νιώθω ότι μια μέρα αν και δεν ξέρω πως θα επιστρέψω».

Δείτε ΕΔΩ αυτούσιο το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ