aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTραμετσάνι: «Αναλαμβάνω τη δική μου ευθύνη, το όνειρο δεν έχει τελειώσει!»

Tραμετσάνι: «Αναλαμβάνω τη δική μου ευθύνη, το όνειρο δεν έχει τελειώσει!»

Στη δυσκολία του ΑΠΟΕΛ να ελέγξει την ταχύτητα της Καραμπάχ επιθετικά μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την ήττα, ωστόσο υπογράμμισε ότι η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κριθεί, παρά την ήττα με 2-1 από την Καραμπάχ στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Γιατί δεν ανταποκρίθηκε ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Καραμπάχ και πόσο διαφορετική ήταν απ’ ότι την περίμενε: «Η Καραμπάχ έπαιξε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι που την είδα. Έχει πολλή ποιότητα, της αρέσει να ελέγχει τον αγώνα. Κάλαμε καλά 45’, ήμασταν επιθετικοί. Όταν δεχθήκαμε το γκολ ήταν δύσκολο να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, όμως καταφέραμε να κάνουμε φάσεις και μετά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100% των δυνάμεων τους. Κατάφεραν να πετύχουν ένα γκολ και να έχουμε ελπίδες».

Αν τελικά ο σχηματισμός ήταν πρόβλημα στο να ελέγξουν την επιθετική δραστηριότητα της Καραμπάχ: «Συνεχίζεται να ρωτάτε για το σύστημα. Είναι η γνώμη σας φυσικά το σέβομαι. Είναι δικαίωμα σας να το συνεχίζεται. Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες μου. Ξέρω πολύ καλά πως μπορούν να αποδώσουν καλύτερα. Το δεύτερο ημίχρονο όταν δεχθήκαμε το γκολ ανεβήκαμε ψηλά, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και ήταν δύσκολο να ελέγξουμε αυτή την ομάδα».

Για το ότι δεν αντέδρασε ο ΑΠΟΕΛ με το 0-1: «Ελέγχαμε τον αγώνα και μας ξάφνιασε το γκολ που δεχθήκαμε. Η ψυχολογία μας δεν ήταν καλή. Έχω μιλήσει με τους παίκτες μου, τους έχω συγχαρεί. Αναλαμβάνω την δική μου ευθύνη. Από αύριο ξεκινάμε δουλειά, γιατί πιστεύουμε ότι το όνειρο μας δεν έχει τελειώσει απόψε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ: «Από αύριο θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε να παλέψουμε για την πρόκριση. Δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Σήμερα είχαμε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική πάσα. Μέσα σε μία βδομάδα πόσα να αλλάξεις; Πρέπει να πάρουμε μαζί μας τις σημερινές εμπειρίες. Οι παίκτες μου είναι απογοητευμένη, αλλά αύριο ο πρώτος που πρέπει να δώσει το παράδειγμα είμαι εγώ. Ξέρω πόσο δουλέψαμε από πέρσι και θεωρώ ότι δεν έχουμε τελειώσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ