aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤους «φτιάχνει» με τον Ντε Βινσέντι!

Τους «φτιάχνει» με τον Ντε Βινσέντι!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν μια ομάδα θέτει ως στόχο τις κατακτήσεις τίτλων και πρωτίστως ένα μακρινό ευρωπαϊκό ταξίδι, επιβάλλεται να έχει ξεκάθαρη στόχευση στο μετεγγραφικό πεδίο. Την ενίσχυση του ρόστερ και με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο ΑΠΟΕΛ έστειλε μηνύματα με την επανένταξη του Τομάς ντε Βινσέντι στο έμψυχο δυναμικό. Αλλά, αυτό που πρέπει να σημειωθεί πρώτα απ’ όλα έχει να κάνει με την υπόσχεση που έδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Πως θα «χτιστεί» μια νέα ομάδα που θα έχει μια μόνο επιδίωξη: Τη διατήρηση των εντός τειχών κεκτημένων και την είσοδο στους ομίλους είτε του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε του Γιουρόπα.

Διαβάστε επίσης: HE’S BACK!

Όταν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βλέπει τη συγκεκριμένη εξέλιξη με τον «Ντέβι», ένα μόνο πράγμα μπορεί να αισθανθεί. Ικανοποίηση, προσδοκώντας πως τουλάχιστον στην ομάδα έκαναν και πρωτίστως είναι αποφασισμένοι να κάνουν τις κινήσεις που απαιτούνται. Όπως είναι για παράδειγμα του επιθετικού κορυφής.

Διαβάστε επίσης: Η ανάρτηση του ΑΠΟΕΛ και η επική απάντηση Ντέβι (pics)

Η αξία του Ντε Βινσέντι που παρεμπιπτόντως άφηνε σημάδια επιστροφής από την πρώτη μέρα που πήρε μετεγγραφή στο Ντουμπάι και δη τη Σαμπάμπ Αλ-Αχλί, δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ξέρει να υποδέχεται την μπάλα, παίζει με τη μία ενώ την ίδια στιγμή έχει την κίνηση στο χώρο για να την ξαναπάρει. Και ασφαλώς, σκοράρει. Έχει την ευχέρεια να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής και θα καλύψει ενδεχόμενο κενό του φευγάτου Λορένζο Εμπεσίλιο. Ξέρει τον ΑΠΟΕΛ, ξέρει τις απαιτήσεις ενώ πολύ σημαντικό είναι το γεγονός πως έχει δεθεί με τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: «Κλείνω κι έρχομαι έρχομαι φτάνω… με το πρώτο το αεροπλάνο»!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο κι έχει να κάνει με την επιλογή του ίδιου του παίκτη. Φανερώνει πολλά λοιπόν για τη δυναμική του ΑΠΟΕΛ, η απόφαση του Ντε Βινσέντι. Στη συγκεκριμένη απόφαση έπαιξε μεγάλο ρόλο, εκτός βέβαια από τα χρήματα, η προοπτική που βλέπει ο παίκτης. Και ο «Ντέβι» ήθελε να ξαναπαίξει στον ΑΠΟΕΛ γιατί θεωρεί ότι το πλάνο που υπάρχει του ταιριάζει και σε συνδυασμό με τις προοπτικές, πήρε την απόφαση. Γνωρίζει βέβαια πολύ καλά, ότι οι απαιτήσεις που υπάρχουν είναι μεγάλες.  Η πίεση μεγαλύτερη από κάθε άλλη ομάδα. Ξέρει όμως ότι αν καταφέρει να προσφέρει στον ΑΠΟΕΛ, τότε θα έχει πετύχει τον στόχο του.

Στην Πολωνία και πιάνει άμεσα δουλειά

Ο Ντε Βινσέντι τα βρήκε με τη Σαμπάμπ Αλ-Αχλί, θα βρίσκεται σήμερα στην Πολωνία, όπου θα πέσουν και οι υπογραφές. Θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με στόχο να καλύψει το χαμένος έδαφος ένεκα μακράς αγωνιστικής απραξίας. Ο ΑΠΟΕΛ με χθεσινή ανάρτησή του στο Instagram, επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή, στέλνοντας μήνυμα προς τον «Ντέβι», ο οποίος απάντησε άμεσα. Οι γαλαζοκίτρινοι έγραψαν: «Τόμας, φανέλα με ρίγες και κοντά μαλλιά. Τι σκέφτεσαι;». Με τον Αργεντινό να απαντά: «Με κάνει να σκέφτομαι τ’ αστέρια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ