aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤους αποφορτίζει ο Κρίστιανσεν και παίρνει τα μέτρα του

Τους αποφορτίζει ο Κρίστιανσεν και παίρνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ρεπό έχει δώσει για σήμερα ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν στους ποδοσφαιριστές του, και από την Πέμπτη η ομάδα των γαλαζοκίτρινων θα μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Ο Δανός τεχνικός με την ενέργειά του αυτή ίσως να θέλει να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του, αφού βλέπει ότι έχουν μπροστά τους έναν πραγματικό αγωνιστικό Γολγοθά να ανέβουν, μέχρι το τέλος του ημερολογιακού χρόνου.

Όπως έχουν, αλλά και όπως όλα δείχνουν, ο Κρίστιανσεν θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις ένα 48ωρο πριν από τον αγώνα, χωρίς να παρασύρεται ή να επηρεάζεται από τα όσα ακούγονται (τις τελευταίες μέρες) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Λεμεσού.

Ο Δανός τεχνικός κοιτάζει τη δική του ομάδα και τα προβλήματα στα οποία καλείται να δώσει λύσεις. Όπως έχει η κατάσταση, ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα, ούτε στο σχήμα, σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες της ομάδας. Δεν συντρέχει, άλλωστε, κανένας λόγος. Μόνο ερωτηματικό, το οποίο θα απαντηθεί στο γήπεδο, είναι αν επηρέασε η διακοπή την ομάδα, εκεί που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ