aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤους άφησε με την... όρεξη ο Ζόλταν Κόβατς

Τους άφησε με την… όρεξη ο Ζόλταν Κόβατς

Η ελληνική ιστοσελίδα marca-sl.gr αποκαλύπτει πως αρκετός… κόσμος στην Ελλάδα «ζαχάρωνε» την θέση του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Όχι πως δεν υπήρχε κόσμος στην Ελλάδα που «ζαχάρωνε» την θέση του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών στον ΑΠΟΕΛ. Εν τέλει όμως έμειναν με την όρεξη δεδομένου πως η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζόλταν Κόβατς. Το νέο μέλος της κυπριακής ομάδας κατάγεται από την Κροατία, μετακόμισε όμως από πολύ νεαρή ηλικία στο Βέλγιο όπου αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής εκεί.

Σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ηλικία των 35 ετών λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Ξεκίνησε άμεσα την προπονητική του καριέρα ασχολούμενος με τις νεαρές ηλικίες. Έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις ως προπονητής μικρών ηλικιών ενώ αποτέλεσε και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Βελγίου κάτω των 18 ετών.

Λόγω των εξειδικευμένων του γνώσεων χρίστηκε από την Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ως διδάκτωρ για τα μαθήματα προπονητικής UEFA σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να ακολουθήσουν προπονητική καριέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ