aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTουρκικά ΜΜΕ: «Απόφαση σκάνδαλο από την ΟΥΕΦΑ στο ματς του ΑΠΟΕΛ»

Tουρκικά ΜΜΕ: «Απόφαση σκάνδαλο από την ΟΥΕΦΑ στο ματς του ΑΠΟΕΛ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Mε επικριτικές αναφορές για την ΟΥΕΦΑ τοποθετούνται τα Μέσα Ενημέρωσης της Τουρκίας και του ψευδοκράτους για την αλλαγή του διαιτητή στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ντουντελάνζ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Τούρκο, Αλίς Οζκάγια, όμως μετά την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ και την συμβολή του πρόεδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα προχώρησε σε αλλαγή ορίζοντας τον Ιταλό, Τζιανλούκα Ρόκι.

Σύσσωμα τα τουρκοκοκυπριακά ΜΜΕ κάνουν αναφορά στην έντονη αντίδραση του ΑΠΟΕΛ αναδημοσιεύοντας τις χθεσινές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριου Πετεβίνου, αλλά και την ευχαριστήρια ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου στον πρόεδρο της ΚΟΠ για την άμεση παρέμβαση και βοήθειά του, ώστε η ΟΥΕΦΑ να αλλάξει απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόκι που αντικατέστησε τον Τούρκο έχει έντονο παρελθόν με τον ΑΠΟΕΛ

Για απόφαση σκάνδαλο της ΟΥΕΦΑ κάνει λόγο η τουρκική ιστοσελίδα sabah.com, η οποία αναφέρει πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου την τελευταία στιγμή υπέκυψε στις πιέσεις του ΑΠΟΕΛ και της Κύπρου και άλλαξε τον διαιτητή για πολιτικούς λόγους.

Σκάνδαλο χαρακτηρίζει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ και η ιστοσελίδα yeniakit.com, τονίζοντας πως θα ήταν η πρώτη φορά από το 1974 που Τούρκος διαιτητής θα ήταν σε παιχνίδι κυπριακής ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ