aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤορναρίτης: «Θα τους γελάσει πάλι ο ΑΠΟΕΛ, πλέον είναι πατέντα»

Τορναρίτης: «Θα τους γελάσει πάλι ο ΑΠΟΕΛ, πλέον είναι πατέντα»

Υπέρμαχος της κάρτας φιλάθλου δήλωσε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης. Μιλώντας στον Super Sport FM (104.0) υπογράμμισε ότι χρειάζονται κάποιες αλλαγές στην εφαρμογή του νόμου, ενώ κληθείς να προβλέψει τον πρωταθλητή, απάντησε δίχως δισταγμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την κάρτα φιλάθλου: «Βλέποντας τη συμπεριφορά των φιλάθλων, η κάρτα είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην κοινωνία και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Το λέω εγώ που έγραφα στο Facebook κατά της κάρτας φιλάθλου. Παίρνω τα μωρά μου στο γήπεδο και νιώθω ασφάλεια. Κάποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν, όμως. Εδώ μάθαμε να τηλεφωνούμε στη θεία μας, στο κόμμα μας και αφήνουν ελεύθερους αυτούς που συλλαμβάνουν. Αν έκανε λάθος η Αστυνομία με τις συλλήψεις, οφείλει ο αρχηγός να τους βάλει πειθαρχικά παραπτώματα».

Πρόβλεψη για τον πρωταθλητή: «Θα το πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Πλέον είναι όνομα, είναι πατέντα. Κερδίζει χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο. Έχει ξεφύγει και καλά έχει κάνει. Λόγω του ΑΠΟΕΛ μπορεί να αγωνίζονται και πέντε ομάδες στην Ευρώπη. Στο τέλος της ημέρας θα τους γελάσει και πάλι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ