aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛToρναρίτης: «Ήθελα να μπω στoν ΑΠΟΕΛ, κάποιοι τύποι δεν με ήθελαν»

Toρναρίτης: «Ήθελα να μπω στoν ΑΠΟΕΛ, κάποιοι τύποι δεν με ήθελαν»

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης επέστρεψε στα διοικητικά του Ολυμπιακού Λευκωσίας και δηλώνει ότι έχει μεγάλους στόχους για τους «μαυροπράσινους». Ο γνωστός επιχειρηματίας ήταν φιλοξενούμενος στην τηλεόραση του «Σίγμα» και την εκπομπή «Όλα καλά» στην οποία επανέλαβε την υποστήριξη του στον ΑΠΟΕΛ κατά την παιδική του ηλικία, ενώ υποστήριξε πως ήθελε να εμπλακεί στα διοικητικά των γαλαζοκιτρίνων στο παρελθόν, εντούτοις κάποιοι δεν του το επέτρεψαν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξέχασε από πότε έχει να παίξει…

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη

«Όταν ήμουν μικρός έβγαινα στους προβολείς του Μακαρείου για να δω τον ΑΠΟΕΛ. Όταν επέστρεψα από τη Ρουμανία έδειξα ενδιαφέρον να εμπλακώ στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, αλλά κάποιοι τύποι που ήταν νεκατωμένοι δεν με πήραν με καλό μάτι. Επειδή είμαι όπως τον χαμελέωντα βρέθηκα πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αγάπησα τον Ολυμπιακό. Μου έβγαλε συναισθήματα. Στο τέλος έφυγα πληγωμένος από κάποιους που είχαν τις δικές του ατζέντες. Παρά τις αρλούμπες που λένε διάφοροι άφησα μια καθαρή κατάσταση και έφυγα, πήγα στο καλό. Εμφανίστηκα τώρα όπως τον κομήτη. Έχω κάποιους στόχου. Πάντα θέλω να κερδίζω αλλά για να κερδίζεις πρώτα πρέπει να χάνεις. Πάντα μετά το γεύμα ακολουθεί ο λογαριασμός. Δεν θα πας να φας κάπου δωρεάν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ