aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤορναρίτης: «Έπαιζα ράφτα για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πάμπος είναι του εκατομμυρίου»

Τορναρίτης: «Έπαιζα ράφτα για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Πάμπος είναι του εκατομμυρίου»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό μίλησε με τον ιδιαίτερο τρόπο που τον χαρακτηρίζει ο Χριστόφορος Τορναρίτης. Ο οικονομικός αιμοδότης των «μαυροπράσινων» ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision και αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον ΑΠΟΕΛ τους Αρτυματά και Μηνά Αντωνίου, παραδέχθηκε ότι μικρός ήταν με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ επεσήμανε ότι στην Ευρώπη υποστηρίζει φανατικά τους γαλαζοκίτρινους, καθώς από την πορεία τους έχουν κέρδος οικονομικό όλες οι ομάδες.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

«Σε κάποια γήπεδα της Β’ Κατηγορίας μπορούμε να φέρουμε γουρουνάκια και κοτούλες. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ένα άθλο στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Γράφω, παρακαλώ και προσεύχομαι να κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ γιατί κερδίζουν χρήματα όλες οι ομάδες. Φέτος θα παίρναμε ένα καλό πακέτο αν έμπαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν τα κατάφερε.

Κάποιοι παίκτες μας έκαναν μπούλινγκ τον καιρό που ανέλαβα. Δεν μας απαντούσαν τα τηλέφωνα, δεν έρχονταν καν να μιλήσουμε. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις στον Ολυμπιακό αλλά έχω συνεργάτες όπως τον κ. Σεραφείμ και τον κ. Πέτρο Σάββα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι πολύ σοβαρός προπονητής. Του λέω ότι είναι προπονητής για να παίρνει εκατομμύριο και πάνω. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με ψυχολογία και καταλαβαίνω τους ανθρώπους. Ο Πάμπος με κάποιες μικροαλλαγές ως προς τον χαρακτήρα του και το πως χειρίζεται τις μετεγγραφές, πιστεύω ότι θα πάει πάρα πολύ ψηλά. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει ψουμί. Είναι μια διέξοδος από τα κινητά και τις τηλεοράσεις που αποβλακωθήκαμε όλοι. Έχει και πολλά λεφτά στην Ευρώπη».

Αν θα μείνει στην Α’ Κατηγορία ο Ολυμπιακός: «Ο Τορναρίτης ο παλιός ήταν να φυρτεί που τα γέλια. Ο σημερινός λέει θα το παλέψουμε. Πλέον 1-2 παίκτες στο ποδόσφαιρο μπορούν να κάνουν την διαφορά. Θα μπορούσαμε να έχουμε 9 βαθμούς σήμερα αλλά με εγκατέλειψε η τύχη. Εγώ και στο λιγκρί θέλω να κερδίζω. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Είδαμε σήμερα τι έγινε με την ΕΝΠ. Θα δούμε και άλλα φοβητσιάρικα έργα φέτος».

Αν ήταν οπαδός του ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν: «Το θέμα με τον ΑΠΟΕΛ είναι παλιά ιστορία, προϊστορική. Εγώ όταν ήμουν μωρό ήμουν ΑΠΟΕΛίστας. Πήγαινα γήπεδο και έπαιζα ξύλο, ράφτα… Τώρα μιλούμε όταν ήμουν σχολείο. Αργότερα έγινα πρόεδρος του Ολυμπιακού. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό να διεκδικώ σε κάποια φάση το πρωτάθλημα. Δεν ήρθα να παίζω για να μείνω στην κατηγορία. Πλέον έκοψα τσιγάρα, ποτά και κακές σχέσεις, θέλω την ηρεμία. Ο Ολυμπιακός είναι μπάχαλο αυτή τη στιγμή οργανωτικά, δεν το κρύβω. Δεν έχουμε ένα υπάλληλο στο σωματείο. Σε επίπεδο παικτών είμαστε σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός δεν χρωστά σελίνι αυτή τη στιγμή. Εγώ μπορεί να κάτσω στο τηλέφωνο μια ώρα και να πουλήσω 100.000 ευρώ λαχεία. Πάντα είχα την δυνατότητα να βρίσκω λεφτά, δεν είναι ανάγκη να τα βάζω από την τσέπη μου. Ο Ολυμπιακός έχει ένα έλλειμμα μικρό, περίπου 200.000 ευρώ. Ο φίλος μου ο Πρόδρομος έπρεπε να μας δώσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Ζήτησα Μηνά, Αρτυματά, ακόμα τους περιμένω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ