aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤον προορίζει (και) για επιθετικό ο Μπαλταζάρ;

Τον προορίζει (και) για επιθετικό ο Μπαλταζάρ;

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μετακίνηση του Τομάς ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ με τον Αργεντινό να μεταβαίνει ήδη στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την ώρα που οι γαλαζοκίτρινοι κινούνταν για απόκτηση επιθετικού, η είδηση επιστροφής Ντε Βινσέντι ενθουσίασε τον κόσμο των πρωταθλητών αφού η ποιότητα του είναι τέτοια που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδα.

Παρ’ όλα αυτά η υπόθεση Ντε Βινσέντι από τακτικής άποψης έχει και διαφορετικές παραμέτρους. Και τι εννοούμε με αυτό; Ο Αργεντινός μπορεί να αγωνιστεί σαν επιτελικός μέσος, σαν 2ος επιθετικός, ενώ μπορεί να δώσει βοήθειες και στα άκρα της επίθεσης αν και δεν είναι το καλύτερο του.

Διαβάστε επίσης: Ο Καρλάο είναι στο… περίμενε

Δεν είναι ιδιαίτερα ταχύς, έχει όμως εκρηκτικότητα με την μπάλα στα πόδια, εξαιρετικός τεχνίτης και έχει απίστευτα καλά τελειώματα. Με αυτά τα στοιχεία ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να τον δουλέψει σαν επιθετικό, όπως αγωνιζόταν στο παρελθόν και ο Γκουστάβο Μαντούκα ο οποίος δικαίωσε τότε τους προπονητές του για την επιλογή τους να τον μεταφέρουν από τα άκρα στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: Οι μεγάλες επιστροφές στον ΑΠΟΕΛ

Επίσης με την τακτική που θέλει να εφαρμόσει ο Μπαλταζάρ, γρήγορες επιθέσεις, κάθετες μεταβιβάσεις και πλαγιοκοπήσεις ο Ντε Βινσέντι ενδεχομένως να ταιριάξει γάντι στα πλάνα του. Εξάλλου δοκιμάστηκε και στο παρελθόν επί καιρό Τιμούρ Κετσπάγια με μεγάλη επιτυχία και μένει να δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί στα νέα αυτά δεδομένα.

Εάν τελικά όντως τον προορίζει για επιθετικό ο Μπαλταζάρ δεν αποκλείεται να μην αποχωρήσει κάποιες άλλος ποδοσφαιριστής από την μεσαία γραμμή. Φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο 20ήμερο όταν θα ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα περάσουν και τα παιχνίδια του πρώτου προκριματικού με τον Σούντουβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ