aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤον «πολιορκούν»

Τον «πολιορκούν»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να επενδύσουν σ’ έναν παίκτη με ποδοσφαιρική παιδεία, μέλλον και μεταπωλητική αξία. Πώς το λένε το παλληκάρι; Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο πήχης για τον 22χρονο Αργεντινό επιθετικό, κάτοχο ιταλικού διαβατηρίου, βρίσκεται σε ψηλό σημείο, κάτι που γνώριζαν οι γαλαζοκίτρινοι από την πρώτη μέρα που αποφάσισαν να ρίξουν δίχτυα για την απόκτησή του.

Είναι αποφασισμένοι να παλέψουν ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του δυναμικού στράικερ (και με ύψος 1.80μ.), ο οποίος προσέλκυσε το ενδιαφέρον και άλλων τριών ομάδων. Του Παναθηναϊκού, της Σιόν και της Τραπεζούντας. Η τελευταία του προσφέρει συμβόλαιο που προβλέπει ελκυστικές απολαβές, αλλά επί της παρούσης είναι διστακτικός ένεκα των τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στη Γηραιά Ήπειρο και αναμφίβολα, το δέλεαρ της προοπτικής να αγωνισθεί σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποτελεί για τον ΑΠΟΕΛ ένα καλό διαπραγματευτικό χαρτί. Αρκεί αυτό; Ασφαλώς και όχι, καθώς η πλευρά του Ρινάλντι ζυγίζει και ξαναζυγίζει τα δεδομένα, θέλοντας προφανώς να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη της. Σε μια περίοδο που στον ΑΠΟΕΛ «τρέχουν 100άρι».

Ο 22χρονος που μπορεί να αγωνισθεί σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής, έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στην Αρχεντίνος Τζούνιορς που φημίζεται για τα τμήματα υποδομής της. Από τα «σπλάχνα» της βγήκαν σπουδαίοι παίκτες όπως είναι οι Ντιέγκο Μαραντόνα, Φερνάντο Ρεδόντο, Ρομάν Ρικέλμε, Χουάν Πάμπλο Σορίν και Φάμπιο Κοτσίνι.

Έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 23 Μαρτίου 2013 και δη στην ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Σπορτίβο Μπελγκράνο για τον θεσμό του Κυπέλλου. Και από τότε, οι μετοχές του έχουν ιδιαιτέρως αυξητική πορεία. Στα 19 του χρόνια άρχισε να μπαίνει στο «πετσί» της ανδρικής ομάδας (10 αγώνες, 5 γκολ) και έπειτα, βασικό στέλεχος. Συνολικά, μετρά 46 αγώνες και 13 τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ