aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤον πήρε στην Εθνική Ιρλανδίας, τον θέλει και στον ΑΠΟΕΛ

Τον πήρε στην Εθνική Ιρλανδίας, τον θέλει και στον ΑΠΟΕΛ

Άρχισαν να δημοσιεύονται ρεπορτάζ για μετεγγραφικούς στόχους του ΑΠΟΕΛ από… Ιρλανδία μεριά. Ο Μικ Μακάρθι που κατάγεται από την εν λόγω χώρα, φαίνεται πως έβαλε στο στόχαστρο του τον 24χρονος Τζακ Μπερν.

Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Σάμπροκ Ρόβερς (διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2021) επιθυμεί να κάνει το βήματα παραπάνω στην καριέρα του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα «independent.ie». Ο Μπερν αγωνίζεται ως μέσος. Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Μακάρθι για τον 24χρονο από τις πρώτες μέρες που μετακόμισε στον Αρχάγγελο, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του κι άλλες επιλογές (Αγγλία και Αμερική).

Μάλιστα, ο Μακάρθι ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Μπερν και τον κάλεσε στην Εθνική Ιρλανδίας, όταν ήταν στα ηνία της ομάδας, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο.

Ο 24χρονος μέσα στο 2020 έχει σκοράρει 9 γκολ σε 17 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει εμπειρία και από τα… ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ