aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤον ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με Απόλλωνα, πάει στην Ξάνθη!

Τον ήθελε ο ΑΠΟΕΛ, συμφώνησε με Απόλλωνα, πάει στην Ξάνθη!

Θυμάστε τον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ; Τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Στεάουα που σε προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους ήταν στο «στόχαστρο» του ΑΠΟΕΛ και αργότερα βρέθηκε προ των πυλών του Απόλλωνα με τους γαλάζιους να έρχονται σύμφωνα με πληροφορίες σε προφορική συμφωνία μαζί του;

Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, λοιπόν, θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στην Ξάνθη, όπως μεταδίδουν τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr

«”Δυνατή” μεταγραφική κίνηση από τους Ακρίτες, που μετά τον Σουηδό στόπερ Ντίρεσταμ, ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους και τον Γουίλιαμ ντε Αμορίμ.

Η Ξάνθη τα έχει βρει σε όλα με τον 27χρονο Βραζιλιάνο -με ρουμάνικο διαβατήριο- εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Αμορίμ ανήκει στη Στεάουα Βουκουρεστίου και θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ακριτική ομάδα. Πέρυσι έπαιξε για έξι μήνες στην Τουρκία με τη μορφή δανεισμού στην Καϊσερίσπορ, μετρώντας 15 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στη Ρουμανία έμεινε για 7,5 χρόνια, αγωνιζόμενος για έξι σεζόν στην Άστρα, από την οποία τον απέκτησε η Στεάουα το καλοκαίρι του 2016 έναντι 700.000 ευρώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ