aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤον έστελναν στον ΑΠΟΕΛ, τον πήρε στη Λιντς ο Κρίστιανσεν!

Τον έστελναν στον ΑΠΟΕΛ, τον πήρε στη Λιντς ο Κρίστιανσεν!

Πριν από ένα μήνα και κάτι μέρες, αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Καλέμπ Εκουμπάν ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να καλούνται -σύμφωνα με τους Άγγλους- να πληρώσουν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για να κάνουν δικό τους τον επιθετικό της Κιέβο Βερόνα.

Πάντως, εμείς δεν αποκλείουμε το γεγονός ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να άρεσε πράγματι στον τέως προπονητή του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, προτού αποφασιστεί να μην ανανεωθεί η συνεργασία του Δανού κόουτς με τους πρωταθλητές. Ότι ήταν απίθανο το ενδεχόμενο να κλείσει αυτόν τον παίκτη ο ΑΠΟΕΛ λόγω υψηλού κασέ, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

«€574.000 ο ΑΠΟΕΛ για Εκουμπάν»

Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή ο Γκανέζος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών με την Λιντς Γιουνάιτεντ, τη νέα ομάδα του Κρίστιανσεν. Στη λήξασα σεζόν ο Εκουμπάν αγωνιζόταν ως δανεικός στην αλβανική Παρτίζανι Τιράνων. Συνολικά, ο Εκουμπάν κατέγραψε 42 συμμετοχές με 18 γκολ σε αλβανικές (πρωτάθλημα, κύπελλο) και ευρωπαϊκές (Προκριματικά σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ) διοργανώσεις. Ο 23χρονος φορ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Λιντς στην Αυστρία μέσα στις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ