aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤον ΑΠΟΕΛ που είδατε… ξεχάστε τον!

Τον ΑΠΟΕΛ που είδατε… ξεχάστε τον!

Τον ΑΠΟΕΛ που είδατε στην πρεμιέρα… ξεχάστε τον. Σε τίποτα δεν θα τον θυμίζει στη συνέχεια αφού οι αλλαγές που επήλθαν σε πρόσωπα από τότε μέχρι και σήμερα είναι μεγάλες. Και βεβαίως, αυτό που αναμένουν και προσδοκούν οι φίλοι της ομάδας είναι να αλλάξει και το αγωνιστικό πρόσωπο αφού η εικόνα του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφος FC ήταν τραγική. Ήταν ένα εφιαλτικό βράδυ που δεν θέλουν με τίποτα να θυμούνται οι γαλαζοκίτρινοι.

Πολλά είναι πλέον τα νέα πρόσωπα, αφού ο ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας αλλά και στην προσθήκη ποδοσφαιριστών. Επίσης, είναι και άλλοι που ήταν στο ρόστερ αλλά δεν ήταν έτοιμοι στην πρεμιέρα και ανεβάζουν ρυθμό, αυξάνοντας τις επιλογές. Ο Αυγουστή αντικατέστησε τον Πουρσαϊτίδη, ενώ εντάχθηκαν στο ρόστερ προσφάτως οι Σκουφέτ, Νατέλ, Σόουζα. Ακόμη, ο Μάγκλιτσα, όταν θα είναι πλήρως έτοιμος, αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για την επίθεση. Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές θεωρείται βέβαιο ότι θα αποτελέσουν βασικές επιλογές.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν στο ρόστερ τους αρκετή ποιότητα. Τι απομένει; Να αξιοποιηθούν σωστά, να επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητές τους και κυρίως να δέσουν, να γίνουν σύνολο. Γιατί, ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα. Η ομοιογένεια είναι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία και είναι τομέας στον οποίο θα θελήσει να δουλέψει ο Αυγουστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ