aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤον ΑΠΟΕΛ δεν τον κερδίζεις ΠΟΤΕ! (video)

Τον ΑΠΟΕΛ δεν τον κερδίζεις ΠΟΤΕ! (video)

Μόνο… σύμπτωση δεν ήταν το 1-1 στο ΓΣΠ! Ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε παλικαρίσια απέναντι στη Ντόρτμουντ ΚΑΙ στη Βεστφαλία φεύγοντας με το ίδιο σκορ και πλέον ισοβαθμώντας με τους Γερμανούς έχει ακέραιες ελπίδες για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Ο Μικαέλ Ποτέ στο 51’ απάντησε στο γκολ του Ράφαελ Γκερέιρο από το 29’, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να απειλεί στο τέλος και για «διπλό». 

Η Μπορούσια σφυροκόπησε χωρίς έλεος την εστία του Πέρεθ από το πρώτο λεπτό μέχρι να έρθει στο 29’ το γκολ από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Καγκάουα και το πλασέ του Γκερέιρο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε, καθώς ο ΑΠΟΕΛ, που δεν είχε τελική σε όλο το πρώτο μέρος, κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 51’, όταν σε αντεπίθεση ο Αλωνεύτης τροφοδότησε από αριστερά τον Ποτέ κι αυτός αφού γύρισε όμορφα το σώμα του σκόραρε.

Εδώ το ρεπορτάζ και πιο κάτω τα στιγμιότυπα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ