aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τομ Σνελ: «Δεν φοβόμαστε τον ΑΠΟΕΛ!»

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα», μίλησε ο κεντρικός αμυντικός της Ντούντελαζ Τομ Σνελ, ο οποίος είπε πως όλοι στην ομάδα του Λουξεμβούργου, είναι αισιόδοξοι και πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στο ΑΠΟΕΛ, όμως τόνισε πως πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά για να το πετύχουν, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι», είναι το φαβορί.

«Εκεί έχει πρόβλημα ο ΑΠΟΕΛ»

Είστε έτοιμοι για το παιχνίδι; «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προπόνηση και σήμερα και αύριο το πρωί και μετά από αυτό θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Αντιμετωπίζετε κάποια αγωνιστικά προβλήματα για το αυριανό παιχνίδι; «Όχι, δεν έχουμε προβλήματα προς το παρόν, όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή».

Είστε αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι στο Λουξεμβούργο; «Είμαστε αισιόδοξοι αλλά το φαβορί είναι το ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά που κάναμε στην Κύπρο και στο τέλος θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Σε ποιο τομέα πιστεύεις ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί; «Πρέπει να σκοράρουμε, επειδή είχαμε ευκαιρίες στην Κύπρο και δεν σκοράραμε. Ίσως αυτή τη φορά να είμαστε πιο τυχεροί, να πετύχουμε ένα γκολ και μετά να δούμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι».

Είχατε εξαιρετική παρουσία στην Κύπρο και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ήταν σοκαρισμένοι με αυτό. «Ναι κάναμε καταπληκτική δουλειά στην Κύπρο και πρέπει να κάνουμε το ίδιο και αύριο. Είναι λίγο πρόβλημα αυτό για εμάς, επειδή στο πρωτάθλημα μας δεν χρειάζεται να προσπαθούμε κάθε εβδομάδα τόσο σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Όμως θα προσπαθήσουμε και θα δούμε που θα μας οδηγήσει».

Ο στόχος για το αυριανό παιχνίδι είναι να κερδίσετε, αλλά επίσης και να μην δεχθείτε γκολ. «Ναι ακριβώς αυτό πρέπει να κάνουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε».

Περιμένετε να έχετε αρκετούς οπαδούς αύριο στο παιχνίδι; «Συνήθως δεν έχουμε πολλούς οπαδούς, είναι γύρω στις 2000. Δεν είναι όπως στην Κύπρο. Πιστεύω όμως, ότι θα έχουμε περισσότερους αύριο από ότι συνήθως αλλά σίγουρα δεν θα είναι όπως στην Κύπρο».

Φοβάστε κάτι από τον ΑΠΟΕΛ; «Όχι δεν φοβόμαστε, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και αρκετοί από αυτούς αγωνίζονται στην Εθνική και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι».

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης που φοβάστε από τον ΑΠΟΕΛ; «Ολόκληρη η ομάδα είναι καλή! Παίζουν καλό ποδόσφαιρο, είναι πολύ καλοί στην τακτική, γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε ότι και στο πρώτο παιχνίδι».

Η επιτυχία της Προγκρέ κόντρα στη Ρέιντζερς, είναι κάτι που σας δίνει έξτρα ώθηση να πιστεύετε ότι μπορείτε να πάρετε ένα καλό αποτέλεσμα αύριο; «Ναι, στο ποδόσφαιρο πρέπει να πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις. Πιστεύουμε πως αν παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Γι’ αυτό πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά. Θα είναι δύσκολο, αλλά τόσο ο προπονητής μας, όσο και ολόκληρη η ομάδα, έχουμε αυτοπεποίθηση».

Τι σας είπε ο προπονητής πριν από το παιχνίδι; (για τον επαναληπτικό) «Ο προπονητής μας είπε ότι τα πήγαμε καλά στην Κύπρο, αλλά ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ημίχρονο θα είναι αύριο και πρέπει να κάνουμε ξανά το ίδιο. Όταν είδαμε το βίντεο από το πρώτο παιχνίδι, μας επισήμανε τα σωστά και τα λάθη που κάναμε».

Πιστεύετε ότι θα αποκλείσετε το ΑΠΟΕΛ; «Πιστεύουμε σε αυτό, αν θα το καταφέρουμε θα δείξει. Θα είναι δύσκολο γιατί τον ΑΠΟΕΛ είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δούμε και αυτοί πως θα παρουσιαστούν στο Λουξεμβούργο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ