aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΤόλης Κασκίρης: Ένας «γίγαντας» με σπουδαία καρδιά, πιστός στον ΑΠΟΕΛ!

Τόλης Κασκίρης: Ένας «γίγαντας» με σπουδαία καρδιά, πιστός στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ (ΣΧΟΛΙΟ)

Είναι από τα παιδιά εκείνα, που όταν θα πάρουν την απόφαση αποχώρησης από την ενεργό δράση, θα αφήσουν πίσω τους ένα κενό. Για τον Τόλη Κασκίρη το σχόλιο, τον διεθνή σέντερ του ΑΠΟΕΛ, που παρότι βρίσκεται πλέον στο 37ο έτος της ηλικίας του, θα συνεχίσει (όπως όλα δείχνουν) για μιαν ακόμη σεζόν στους γαλαζοκίτρινους.

Πράγματι όμως, θα είναι από αυτούς που θα αφήσουν κενό, όταν αποχωρήσει, αλλά ο Τόλης Κασκίρης, είναι από τα παιδιά εκείνα που θυμίζουν ένα… αντικρουόμενο γνωμικό. Η απάντηση στο «ουδείς αναντικατάστατος», είναι στο «ουδείς επαναλαμβανόμενος»! Διότι, σίγουρα όταν αποχωρήσει θα βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Όμως αυτό που μένει, είναι ο χαρακτήρας και ο Τόλης, είναι από εκείνη την… πάστα των γιγάντων με την πολύ καλή καρδιά και σε τέτοιες περιπτώσεις, η «αντικατάσταση» είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση…

Για τον χαρακτήρα του Τόλη Κασκίρη, αυτό είναι κάτι που δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε ακόμη και οι αντίπαλοι του. Αν και δυνατός, όταν αγωνίζεται (το απαιτεί και η θέση άλλωστε), εν τούτοις δεν θυμόμαστε ποτέ να μην αγωνίζεται καθαρά, στα 15 και πλέον χρόνια που τον παρακολουθούμε. Είναι λοιπόν κάτι το πολύ ευχάριστο το ότι ανανεώνει την παραμονή του στο άθλημα και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ειδικά, για το ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής του Αντώνης Κωνσταντινίδης γνωρίζει ότι θα έχει στη διάθεση του έναν πιστό στρατιώτη!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ