aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ζεϊμπέκικο των Στάθη, Πιέρου και Εφραίμ

Το ζεϊμπέκικο των Στάθη, Πιέρου και Εφραίμ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τριπλέτα να την πιεις στο ποτήρι! Πιέρος Σωτηρίου, Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης χόρεψαν βαρύ ζεϊμπέκικο τους Ελβετούς! Το επιθετικό τρίο του ΑΠΟΕΛ ήταν κυριολεκτικά χάρμα ειδέσθαι στον αγώνα με τη Γιάνγκ Μπόις.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έδειξε σε έναν ακόμα αγώνα πως δεν μένει κολλημένος σε πρόσωπα και συστήματα, ούτε έχει οποιεσδήποτε εμμονές. Στον αγώνα με τους Ελβετούς, για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποίησε τους τρεις Κύπριους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα κι αυτοί τον δικαίωσαν στον μέγιστο βαθμό.

Από το 30’-35’ και μετά όταν όλη η ομάδα πήρε τα πάνω της οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν τον βίο αβίωτο στους Ελβετούς, δημιουργώντας ρήγματα και ευκαιρίες. Ο Εφραίμ στο 36’ και 81’, ο Πιέρος στο 4’, 30’, 48’ και ο Αλωνεύτης στο 63’, θα μπορούσαν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γαλαζοκίτρινων.

Ακόμα κι έτσι και οι τρεις ήσαν υπέροχοι (Εφραίμ και Αλωνεύτης έχουν ειδοποιηθεί ήδη για ανανέωση της συνεργασίας τους) δίνοντας στον Κρίστιανσεν τη δυνατότητα να τραβάει διαρκώς άσους από το μανίκι του.

Ειδικά ο Στάθης, ο οποίος μόλις πρόσφατα μπήκε στην ομάδα (ως βασικός) αποδείχτηκε πως αιφνιδίασε τον Χούτερ και την ομάδα του, αφού από τα πόδια του έφυγαν πολλές «δολοφονικές» μπαλιές. Με τέσσερα βέλη στη φαρέτρα του ο ΑΠΟΕΛ (Γιαννιώτας, Εφραίμ, Αλωνεύτης, Βάντερ) ο Κρίστιανσεν έχει την ευχέρεια να επιλέξει όποιους θεωρεί πιο έτοιμους, αλλά και να κάνει παιγνίδι όπως αυτός νομίζει καλύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ