aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ξέσπασμα και το λάθος του Μασιά

Το ξέσπασμα και το λάθος του Μασιά

Το πρόσωπο του αγώνα στο Μακάρειο μεταξύ της Δόξας και του ΑΠΟΕΛ, η φάση που έκρινε το σκορ και η διαιτησία του Δημήτρη Μασιά.

ΠΡΟΣΩΠΟ: Πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που πέτυχε ο έμπειρος Ινιάκι Αστίθ, ο οποίος αγωνίστηκε αλλαγή λόγω τραυματισμού του Νικόλα Ιωάννου. Ο Ισπανός έγινε δέκτης έντονης κριτικής το τελευταίο διάστημα, μετά από λάθη σε αγώνες πρωταθλήματος. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος του ξεσπάσματός του.

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Νταβίδ Μπαράλ στο 45’+1, για δύο λόγους. Καταρχάς, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ, σε ένα χρονικό διάστημα που δεν ήταν καλός. Έπειτα, αμφισβητήθηκε έντονα από τη Δόξα και όχι άδικα.

ΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ: Μοναδικό σοβαρό λάθος του Δημήτρη Μασιά η μη υπόδειξη φάουλ πριν από το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ. Ο Ζίφκο Μιλάνοφ τράβηξε τον Γκαουσού Φοφανά, τον έριξε κάτω και ακολούθως προχώρησε και έδωσε την ασίστ στον Νταβίδ Μπαράλ. Η ευθύνη βαραίνει ακόμη περισσότερο τον βοηθό Αριστείδη Χρίστου, αφού η φάση εκτυλίχθηκε μπροστά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ