aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… βιολί της η Μίντιλαντ: «Δεν πουλάμε μισοτιμής»

Το… βιολί της η Μίντιλαντ: «Δεν πουλάμε μισοτιμής»

Σε οικονομική… στενότητα έχει μπει ολόκληρος ο πλανήτης μετά την πανδημία του κορωνοϊού με το ποδόσφαιρο να μην μένει στην απ’ έξω. Οι σύλλογοι (σχεδόν ανά το παγκόσμιο) μειώνουν τους προϋπολογισμούς, ψάχνουν προσεγμένες επιλογές ποδοσφαιριστών, και οι κινήσεις-μπαμ θα είναι ελάχιστες αυτό το Καλοκαίρι.

Σε αυτή την λογική, φαίνεται πως δεν μπαίνει η Μίντιλαντ η οποία είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει ποδοσφαιριστή της, ωστόσο όχι… μισοτιμής! ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια δίνουν τα… ρέστα τους για τον Νταβίντ Ακιντόλα, όμως οι Δανοί έχουν στείλει -γενικό- μήνυμα που πηγαίνει και στους δύο «αιώνιους» του νησιού μας, που θέλουν να αποκτήσουν τον Νιγηριανό εξτρέμ από την εν λόγω ομάδα.

Ο διευθυντής της δανέζικης ομάδας, Claus Steinlein, παραχώρησε δηλώσεις, τονίζοντας: «Η ερώτηση είναι κατά πόσο υπάρχουν αρκετά χρήματα για μετεγγραφές μετά τον κορωνοϊό για να έχουμε τις προτάσεις που θέλουμε. Αλλά θα περιμένουμε. Δεν πουλάμε παίκτες σε τιμές κορωνοϊού, μισοτιμής. Αν δεν κινηθεί η αγορά, τότε θα μείνουμε με την ομάδα που έχουμε και λογικά θα κάνουμε μια καλή σεζόν του χρόνου».

Διαβάστε επίσης:

Ομόνοια: Με… ταβάνι τις €300.000 στη Μίντιλαντ για Ακιντόλα

ΑΠΟΕΛ: Ακιντόλα με «πακέτο» Αλ Τάαμαρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ