aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο… τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν

Το… τρακάρισμα του Γιαννιώτα με τον Μοράν

Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι Ελλαδίτες ποδοσφαιράνθρωποι οι οποίοι στο παρελθόν… έπεσαν πάνω στον Ερίκ Μοράν κι έχουν παρακολουθήσει live το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ Αθηνών στα ισπανικά γήπεδα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τα χρόνια της κοινής θητεία τους στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στη Λεγανές Δημήτρης Σιόβας είναι δύο εξ αυτών, υπάρχει όμως κι ακόμη ένας με τον οποίο βρέθηκε face to face στο… πεδίο της μάχης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Γιάννης Γιαννιώτας, υπήρξε αντίπαλος του Βάσκου αμυντικού μέσου της Ένωσης στο παιχνίδι Κυπέλλου Βαγιαδολίδ-Λεγανές (1-2) στις 25 Οκτωβρίου.

Σε εκείνο το ματς ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για 90 λεπτά, ενώ ο Μοράν έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο και εν συνεχεία έγινε αλλαγή. Παρεμπιπτόντως, στον επαναληπτικό αγώνα (Λεγανές-Βαγιαδολίδ 1-0) που έλαβε χώρα στις 28 Νοεμβρίου ο Γιαννιώτας έπαιξε 66 λεπτά ενώ ο Μοράν ήταν εκτός αποστολής.

Η «ΩΡΑ» μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει το… report του Γιαννιώτα για τον Μοράν, ωστόσο τα μόλις 45 λεπτά της συνάντησής τους στο χορτάρι, δεν προσέφεραν τη δυνατότητα στον Έλληνα διεθνή παίκτη να προχωρήσει σε μια ασφαλή σκιαγράφηση του αγωνιστικού προφίλ του new entry ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ