aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Το θέμα της μετακίνησης του Χάνι στον ΑΠΟΕΛ θα επιλυθεί σε λίγες ώρες»

«Το θέμα της μετακίνησης του Χάνι στον ΑΠΟΕΛ θα επιλυθεί σε λίγες ώρες»

Τελειώνει είτε θετικά είτε αρνητικά πολύ σύντομα για τον ΑΠΟΕΛ η περίπτωση του Ομάρ Χάνι. Αυτό αναφέρει η ιορδανική ιστοσελίδα «faisaly.net», που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα της Αλ Φαϊσαλί, στην οποία ανήκει ο νεαρός εξτρέμ που ενδιαφέρει τους «γαλαζοκίτρινους».

Μπορεί από πλευράς πρωταθλητών Κύπρου να μην επιβεβαιώνεται ούτε όμως και να διαψεύδεται το προγραμματισμένο ταξίδι του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη στη γειτονική χώρα για χάρη του Ομάρ Χάνι, όμως στην Ιορδανία το θεωρούν δεδομένο. Μάλιστα, τονίζουν ότι τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε μόνο λίγες ώρες.

«Το θέμα της μετακίνησης του Ομάρ Χάνι στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου θα επιλυθεί μέσα σε λίγες ώρες», είναι ο τίτλος που συνοδεύει το ακόλουθο ρεπορτάζ: «Αναμένεται να παρακολουθήσουμε τις επόμενες ώρες, σημαντικές εξελίξεις για το θέμα της μετακίνησης του παίκτη της Αλ Φαϊσαλί Ομάρ Χάνι στον ΑΠΟΕΛ, κατά πόσο την προσεχή περίοδο θα αγωνίζεται στις τάξεις της κυπριακής ομάδας», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα.

Και καταλήγει ως εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της κυπριακής ομάδας, αναμένεται να φθάσει Αμάν μέσα σε λίγες ώρες, για να αρχίσουν απευθείας διαπραγματεύσεις με Αλ Φαϊσαλί, ελπίζοντας να καταλήξουν σε τελική συμφωνία, επιλύοντας έτσι το πρόβλημα της μετακίνησης είτε θετικά είτε αρνητικά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ