aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο... συνεχίζουν για Τζιόλη και ΑΠΟΕΛ

Το… συνεχίζουν για Τζιόλη και ΑΠΟΕΛ

Συνέχεια στα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον Αλέξανδρο Τζιόλη δίνουν στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά, η ιστοσελίδα sport24.gr αναφέρεται στους πρωταθλητές Κύπρου και τον Ελλαδίτη μέσο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Λούμπος Μίχελ και Πολ Κουτσολιάκος συζήτησαν για τον τρόπο που ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Πώς το ΑΠΟΕΛ μπορεί να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό του μετά από τέσσερα χρόνια. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δεν είναι εύκολη υπόθεση η αποχώρηση του Αλέξανδρου Τζιόλη από τον ΠΑΟΚ (το Sport24.gr το είχε καταγράψει εδώ και μέρες) και αυτό φάνηκε στη συνάντηση που είχαν σήμερα ο Λούμπος Μίχελ με τον Πολ Κουτσολιάκο. Ο γνωστός Έλληνας ατζέντης που εκπροσωπεί ακόμη Τζαβέλλα, Πέλκα και Κουλούρη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μέλλον του 31χρονου διεθνή μέσου.

Ο Κατερινιώτης μέσος, ως γνωστό, δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ίβιτς. Πριν λίγο καιρό ο Σέρβος τεχνικός τον είχε ενημερώσει ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του για τη μεσαία γραμμή και έκτοτε άρχισε η αναζήτηση ομάδας στην οποία μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του.Από τη συζήτηση Μίχελ-Κουτσολιάκου προέκυψε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει η ομάδα που να καλύπτει τα οικονομικά και αγωνιστικά “θέλω” του διεθνή άσου.

Επίσης, αναδείχθηκε η διάθεση του ΠΑΟΚ να καλύψει, αν χρειαστεί, ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου του για τη φετινή σεζόν για την οποία ισχύει η συνεργασία μαζί του και φυσικά, όπως και ο ατζέντης του, να συνδράμει στην αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, όμως, πρέπει η ομάδα που θα πάει ο Τζιόλης να τον ικανοποιήσει στο υπόλοιπο του συμβολαίου που θα κάνει μαζί του και φυσικά να βρίσκεται και σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά ελπίδες υπάρχουν μόνο για την ομάδα της Λευκωσίας που και καλύτερη οικονομικά πρόταση έχει κάνει και έχει ανοιχτή μπροστά της την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Αύριο στο ΓΣΠ υποδέχεται την Κοπεγχάγη του Ρόμπιν Όλσεν στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στη Δανία. Αν πάρει σκορ πρόκρισης οι πιθανότητες ο Τζιόλης να πάει και πάλι στην Κύπρο, τέσσερα χρόνια μετά τη σεζόν που κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την ομάδα της Λευκωσίας, αυξάνονται κατά πολύ. Εκτός κι αν μέσα στις επόμενες ώρες προκύψει κι άλλος αξιόλογος ενδιαφερόμενος από τις αναζητήσεις που κάνουν Μίχελ και Κουτσολιάκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ