aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο συγκινητικό μήνυμα του Αδόρνο για τον «Μπάγεβιτς» του ΑΠΟΕΛ

Το συγκινητικό μήνυμα του Αδόρνο για τον «Μπάγεβιτς» του ΑΠΟΕΛ

Ο Άλντο Αδόρνο με συγκινητική ανάρτηση στο Facebook περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στον Αρχάγγελο αλλά και το πόσο στάθηκε δίπλα του ο Κώστας Στεφάνου.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αποθέωσε τον φροντιστή των γαλαζοκίτρινων, Κώστα Στεφάνου (σ.σ Μπάγεβιτς είναι το παρατσούκλι του) και τονίζει το πόσο πολύ τον βοήθησε όταν ήταν τραυματίας.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε: «Αυτή την φωτογραφία δεν την μοιράστηκα ποτέ μαζί σας αλλά σημαίνει πολλά για μένα, είναι από τις πιο συναισθηματικές που έχω. Είμαι με τον Κώστα Στεφάνου και πανηγυρίζω το γκολ μετά από την ανατροπή και προερχόμουν από τραυματισμό που με κρατούσε ένα χρόνο έξω. Με είδε να δουλεύω σαν τρελός για να επιστρέψω, έκλαιγα, πείσμωνα και κάποτε με περίμενε να τελειώσω τις ασκήσεις μου στα γυμναστήριο ακόμα και τις Κυριακές ή τις αργίες. Ποτέ δεν με πίεσε να τελειώσω πιο γρήγορα για να πάει στην οικογένεια του. Σήμερα σε είδα και είσαι πιο δυνατός από ποτέ, ποτέ μην τα παρατήσεις. Σε σέβομαι φίλε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ