aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο συγκινητικό μήνυμα της Στέλλας

Το συγκινητικό μήνυμα της Στέλλας

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ανακοίνωσε χθες, κατά τη διάρκεια της φιέστας, την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΠΟΕΛ. Στο πλευρό του, πάνω στη σκηνή, ήταν η σύζυγος του Στέλλα και οι δύο κορούλες του.

Σήμερα, η όμορφη σύζυγός του Χαραλαμπίδη ανέβασε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα για την απόφαση του συζύγου της, δηλώνοντας περήφανη.

«Ευχαριστώ τον σύζυγό μου, που με έκανε να νιώσω για άλλη μια φορά περήφανη με την απόφαση που πήρε να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την ομάδα που αγάπησε. Πάντοτε μου έλεγε πως ήθελε να αφήσει πίσω του όμορφες στιγμές, κάτι που επιθυμούσε πολύ έντονα. Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευτυχίες που του έστειλε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ για την αγάπη που του έδειξε, γεγονό που του έδινε κίνητρο να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις. Με τον ΑΠΟΕΛ ζήσαμε ιστορικές στιγμές και έντονα συναισθήματα και όλα αυτά θα τα κουβαλήσουμε μαζί μας για πάντοτε, αφού δύσκολα ξεχνιούνται»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ