aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο στατιστικό που λέει την αλήθεια για τον ΑΠΟΕΛ

Το στατιστικό που λέει την αλήθεια για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ εμφάνισε δύο πρόσωπα απέναντι στην ΑΕΛ, κάτι που αποτυπώθηκε και μέσω των αριθμών. Για παράδειγμα στο πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο έβγαλε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, κατέγραψε 16 τελικές προσπάθειες για γκολ, 8 εκ των οποίων στον στόχο. Και στο δεύτερο, καμία! Πρόκειται για στατιστικό στοιχείο που λέει προφανώς πολλά και παραλλήλως κρούει το καμπανάκι του κινδύνου ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν κόντρα στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Κυνηγώντας τον… εαυτό του

Μπορεί να είχε το αποτέλεσμα που ήθελε (2-1) και στην επανάληψη να ήθελε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να το συντηρήσει, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό για ομάδα των απαιτήσεων του ΑΠΟΕΛ. Ούτε τα μισά του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε κάνει, βαδίζοντας έτσι σε μια λεπτή γραμμή έως το φινάλε. Οπότε, απαιτείται η δέουσα προσοχή και σοβαρότητα στον αγώνα με την «Κυρία», γιατί καμία νίκη δεν έρχεται χωρίς πρώτα να αποδείξεις στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά σου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ