aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο σπάσιμο νεύρων με Ποτέ

Το σπάσιμο νεύρων με Ποτέ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν μπουχτίσει πλέον να διαβάζουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, τα οποία φέρουν τον Μίκαελ Ποτέ ως υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο της μιας ή της άλλης ομάδας. Επί της παρούσης, δεν έχει προκύψει επίσημο ενδιαφέρον για τον Αφρικανό επιθετικό. Όταν και εφόσον υπάρξει, τότε και μόνο θα μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Μπούχτισαν

Η αλήθεια είναι πως, ο 33χρονος επιθετικός άφησε στους Τούρκους τις καλύτερες αναμνήσεις κατά τη θητεία του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ. Σε τέτοιο βαθμό που χθες, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Τανσού Τσολάκ, επισήμανε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον για τον επιθετικό των γαλαζοκιτρίνων. Βλέπετε, ο Ποτέ ήταν ο πρώτος σκόρερ αγωνιζόμενος στην Αντάνα, πριν πάρει μετεγγραφή για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Τσολάκ, προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω και εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι είναι μια μετεγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Ένας πονοκέφαλος €600.000 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ

Δεν υπάρχει πρόθεση στον ΑΠΟΕΛ για την πώληση επιθετικού τη δεδομένη περίοδο καθώς υπάρχουν δύο μονάχα επιλογές (Ποτέ-Ντελατόρε) για την κορυφή της γραμμής κρούσης. Σε μεταγενέστερο στάδιο, όμως, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «φευγάτοι», το ερωτηματικό και το μέλλον του Βούρου  

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ