aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… σήκωσε ο Δώνης

Το… σήκωσε ο Δώνης

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης αναδείχθηκε winmasters προπονητής του μήνα για το Δεκέμβριο, στη σχετική ψηφοφορία που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Προπονητών με τη χορηγία της winmasters.com.cy και στην οποία ψηφίζουν όλοι οι προπονητές του πρωταθλήματος Cyta. Ο Ελλαδίτης προπονητής άφησε πίσω του στη ψηφοφορία τους Μιχαήλ, Λέβι, Αυγουστή, Χατζηλούκα και Ιδιάκεθ. Κατά το μήνα Δεκέμβριο ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με το εμφαντικό 3-0 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Κέρδισε επίσης τον Ερμή και τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ εξήλθε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΛ.

Ο Δώνης έγινε ο τέταρτος διαφορετικός προπονητής που κερδίζει το έπαθλο winmasters προπονητής του μήνα της σεζόν 2017-18, σε τέσσερις μήνες. Είχαν προηγηθεί οι Λέβι, Ιδιάκεθ και Αυγουστή. H εξέλιξη της ψηφοφορίας για το Δεκέμβριο ήταν η πιο αμφίρροπη έως τώρα, καθώς ψήφους απέσπασαν οι περισσότεροι προπονητές, ενώ οι διαφορές – ιδιαιτέρως από το δεύτερο Μιχαήλ έως τον έκτο Ιδιάκεθ – ήταν πολύ μικρές.

Σημειώνεται επίσης ότι περισσότερες φορές από όλους επιλέχθηκε ο Αυγουστή, όμως Δώνης και Μιχαήλ είχαν πιο πολλά 5αρια – ένας προπονητής ψηφίζει δίνοντας 5, 3 και 1 βαθμούς σε αυτούς που θεωρεί πρώτο, δεύτερο και τρίτο winmasters προπονητής του μήνα, αντίστοιχα. Ο προπονητής που μέσα στη σεζόν θα αναδειχθεί περισσότερες φορές winmasters προπονητής του μήνα θα κερδίσει τον τίτλο του winmasters προπονητή της χρονιάς και θα βραβευτεί στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων του Συνδέσμου Προπονητών.

Το έπαθλο που αποτελεί μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών διανύει την τρίτη του σεζόν και έγινε ο θεσμός μέσα από τον οποίο αναδεικνύεται και επιβραβεύεται το δύσκολο έργο του προπονητή. Μέσω του www.winmasters.com.cy/coach-of-the-month οι φίλαθλοι μπορούν να επιλέγουν τον προπονητή που πιστεύουν ότι θα αναδειχθεί winmasters Προπονητής του Μήνα για τον Ιανουάριο, διεκδικώντας μπόνους αλλά και ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη που θα ανακοινωθεί αργότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ