aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο «σήκωσε» ο Αΐλτον και πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

Το «σήκωσε» ο Αΐλτον και πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Το πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κατέκτησε το περασμένο Σάββατο (29/4) η Αλ Τζαζίρα, η ομάδα που αγωνίζεται ο Αΐλτον, μετά τη νίκη της με 5-0 επί της Χάττα.

Αυτό είναι το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της Αλ Τζαζίρα, με τον πρώην επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2017, το οποίο θα διεξαχθεί στα ΗΑΕ, με την Αλ Τζαζίρα να έχει δικαίωμα συμμετοχής ως πρωταθλήτρια της χώρας.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων συμμετέχουν οι έξι νικητές των κορυφαίων διασυλλογικών πρωταθλημάτων του πλανήτη και η πρωταθλήτρια της διοργανώτριας χώρας. Η μόνη ομάδα εκτός της Αλ Τζαζίρα που έχει «κλείσει» θέση είναι η Πατσούκα, καθώς κατέκτησε το Champions League της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ