aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο σχόλιο του Ξιούρουππα για το ντέρμπι και η μεγαλύτερη επιτυχία της Ομόνοιας

Το σχόλιο του Ξιούρουππα για το ντέρμπι και η μεγαλύτερη επιτυχία της Ομόνοιας

Έφαγε με το κουταλάκι τα ντέρμπι και πόσο μάλλον με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον παλαίμαχο άσο της Ομόνοιας, Πανίκος Ξιούρουππας, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Sports1 υπογραμμίζοντας πως σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορείς να κάνει πρόβλεψη.

Την ίδια ώρα μίλησε για την μεγαλύτερη επιτυχία για την Ομόνοια και το στοίχημα που κέρδισε με τον κόσμο της, θεωρώντας πως είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες.

Για το ντέρμπι «αιωνίων» τόνισε: «Στα δικά μας τα χρόνια τα ματς Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ ήταν τα καλύτερα παιχνίδια. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Από την Δευτέρα μέχρι την Κυριακή τίποτε άλλο δεν συζητιόταν στην Κύπρο. Τα προηγούμενα χρόνια η Ομόνοια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Δεν είχε καμία σχέση με την Ομόνοια την σημερινή. Ήταν  κακή παρένθεση και για αυτό το λόγο ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται από πέρσι. Έχει γίνει σωστός προγραμματισμός. Μπορεί να μην καταφέρει η Ομόνοια να πάρει το πρωτάθλημα αλλά για μένα προσωπικά η μεγαλύτερη επιτυχία είναι ότι η Ομόνοια ξεσήκωσε τον γίγαντα που λέγεται πράσινος λαός. Ξέρουμε ότι η μισή Κύπρος είναι με την Ομόνοια και πιστεύω αυτό είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα σε αυτά τα παιχνίδια. Πριν τον αγώνα δεν μπορείς να δώσεις προγνωστικά. Είναι το ‘αιώνιο’ ντέρμπι. Η Ομόνοια ναι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το ΑΠΟΕΛ δεν μπορείς να το υποτιμήσεις ποτέ. Είναι το ΑΠΟΕΛ και είναι έμπειρη ομάδα. Μπορεί να μην είναι και στα καλύτερα τους, δεν είναι η ομάδα η ποιοτική που ήταν τα προηγούμενα χρόνια όμως μια μεγάλη ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι, μπορεί να σου βγάλει τον καλύτερο του εαυτό, είτε από θέμα εγωισμού είτε από θέμα ποιότητας για να καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει».

Για τις «εμμονές» του Μπεργκ: «Ο προπονητής ξέρει γιατί δεν κάνει αλλαγές. Αλίμονο αν εμείς από την κερκίδα να έχουμε λόγο και άποψη για το ποιος πρέπει να παίζει, πότε να γίνει αλλαγή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ