aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πρώτο «ναι» του Ούγκο Βιέιρα στον ΑΠΟΕΛ

Το πρώτο «ναι» του Ούγκο Βιέιρα στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Άλλο ένα σημαντικό εμπόδιο ξεπεράστηκε στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για την προσθήκη του Ούγκο Βιέιρα στο ρόστερ. Ο Πορτογάλος επιθετικός αφού αμφιταλαντευόταν εδώ και μέρες εάν η Κύπρος και δη ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί τον καλύτερο για αυτόν προορισμό για τη συνέχιση της καριέρας του, διεμήνυσε πως θέλει να αγωνιστεί στη νέα αγωνιστική περίοδο φορώντας τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Διαβάστε επίσης: «Εμπόδια» και από ΠΑΟΚ στον ΑΠΟΕΛ για Ούγκο Βιέιρα

Είπε, δηλαδή, το πρώτο «ναι», κάτι που βεβαίως αποτελεί ένα καλό βήμα προς την επίτευξη συμφωνίας. Ο 29χρονος επιθετικός εκτός από τον ΑΠΟΕΛ, έχει δεχθεί πρόταση από δύο ευρωπαϊκές ομάδες και μία της Αμερικής (MLS). Όσον αφορά στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, έχουν αποταθεί επίσημα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, έγιναν βολιδοσκοπήσεις, αλλά δεν έκαναν επίσημη προσφορά για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα φώτα στραμμένα στον Ούγκο Βιέιρα

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε. Το άλλο και εξίσου σημαντικό για να κλείσει ο Βιέιρα στον ΑΠΟΕΛ, είναι να αποδεχθεί την προσφορά που του έγινε από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000 ευρώ, με το βαλάντιο των πρωταθλητών να μην αρκεί. Προχθές, τουλάχιστον, η διαφορά φαινόταν ότι δεν είναι τέτοια που θα χαλάσει τη μετεγγραφή. Οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, έκαναν ξεκάθαρο στον Πορτογάλο ότι για να προκύψει συμφωνία θα πρέπει να υποχωρήσει από τις απαιτήσεις που θέτει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ