aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο… πρωτάκουστο για τον ΑΠΟΕΛ και τον Τάαμαρι κόντρα στην Σαλαμίνα

Το… πρωτάκουστο για τον ΑΠΟΕΛ και τον Τάαμαρι κόντρα στην Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Χύθηκε αρκετό μελάνι, και όχι άδικα, για την εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ από τον Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Κακά τα ψέματα οι γαλαζοκίτρινοι στο πρώτο εξάμηνο της φετινής περιόδου στους πλείστους αγώνες στήριζαν σχεδόν εξ ολοκλήρου την επιθετική λειτουργία της ομάδας στις ατομικές προσπάθειες του Ιορδανού.

Μάλιστα, ο 21χρονος εξτρέμ είχε συμμετοχή σε πέραν του 50% των τερμάτων του ΑΠΟΕΛ. Στο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ναι μεν ο Τάαμαρι είχε αρκετά καλή απόδοση, εντούτοις συνέβη κάτι που έφερε χαμόγελα στον Πάολο Τραμετσάνι. Οι πρωταθλητές κέρδισαν άνετα με 4-0 έχοντας εκπληκτικά ποσοστό κατοχής της μπάλας (76%) χωρίς ο Τάαμαρι να έχει συμμετοχή σε κανένα από τα τέσσερα γκολ του ΑΠΟΕΛ!

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Ευτυχώς βρέθηκε ο κ. Ιερείδης, εν να πιάσει κάμποσα likes»

Όχι μόνο δεν σκόραρε, αλλά ούτε συμμετείχε στη δημιουργία κανενός από τα γκολ των γαλαζοκίτρινων. Στο πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, ο Ζαχίντ ανατράπηκε στην περιοχή με τον Νούνο Μοράις να ευστοχεί από τα ένδεκα μέτρα. Στο δεύτερο τέρμα των γαλαζοκίτρινων ο Καζού με ωραία ντρίμπλα και παράλληλη σέντρα υποχρέωσε σε λάθος τον Μιντίκκη, ο οποίος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίκτυα του Βεσελόφσκι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ξανά σε νέα (εντυπωσιακή) «έκδοση», με άνεση και κυριαρχία 76%  

Στο φάση του τρίτου τέρματος ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ με κοντινή πάσα στον Ζαχίντ, ο Νορβηγός έκανε δυνατό σουτ εκτός περιοχής με τον Ενσούε να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, βλέποντας δίκτυα σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Τέλος, στο τέταρτο γκολ ο Μπάλογκ με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε από πλάγια δεξιά στην περιοχή, γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και ο Ντε Βινσέντι με δυνατό σουτ χρίστηκε σκόρερ.

Το γεγονός αυτό ικανοποίησε τον Πάολο Τραμετσάνι, καθώς όπως και ο ίδιος επεσήμανε είδε τον ΑΠΟΕΛ να στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και όχι στις ατομικές επιδόσεις ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ