aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ποσοστό που πιθανό να πάρει ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Πιέρος

Το ποσοστό που πιθανό να πάρει ο Ολυμπιακός αν πωληθεί ο Πιέρος

Βάσει συγκεκριμένης φόρμουλας της ΦΙΦΑ, οι ομάδες δικαιούνται ποσοστό μεταπώλησης παικτών που ήταν στην Ακαδημία τους, σε περίπτωση μετεγγραφής τους στο εξωτερικό.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας Κώστας Σεραφείμ ο οποίος προέβη σε αυτή την αναφορά στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου «Όλα Μάλε» (Super ΣΠΟΡ FM) σχετικά με τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος ως γνωστόν μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής των μαυροπρασίνων, έφθασε στην ανδρική ομάδα κι απ’ εκεί τον απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

Πλέον, ο Σωτηρίου με τις εξαιρετικές του επιδόσεις στο σκοράρισμα σε Κύπρο και Ευρώπη (πρώτος σκόρερ του ΑΠΟΕΛ) ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του το ερχόμενο καλοκαίρι και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον στο φίλαθλο κοινό για την απόφαση που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής και η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων σχετικά με την ομάδα στην οποία θα πωληθεί.

Η ομάδα που θα αποκτήσει τον Σωτηρίου, -σύμφωνα με τον Σεραφείμ-, θα κληθεί να πληρώσει τα δικαιώματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης περίπου 3% του ποσού της αγοράς του από τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ