aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πολυεργαλείο που… λύνει τα χέρια του Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

Το πολυεργαλείο που… λύνει τα χέρια του Τραμετσάνι στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Κοντά στην απόκτηση του Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ελβετός δεξιοπόδαρος πολυθεσίτης θα είναι το 6ο μετεγγραφικό απόκτημα τον γαλαζοκίτρινων (προηγήθηκαν οι ανακοινώσεις των Σιέλη, Μάτιτς, Χαλένιους, Μουκτάρη και Λαφράνς).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Τα συν και τα πλην του Λίνους Χαλένιους

Ο Βόσνιος με ελβετικό διαβατήριο στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, αν και δεξιοπόδαρος αγωνίζοταν κυρίως ως αριστερό μπακ – χαφ (σε σχηματισμό 3-5-2), ενώ και σε αρκετά ματς, κυρίως στα ντέρμπι (κόντρα σε Βασιλεία, Ζυρίχη, Λουκέρνη) αγωνίστηκε και ως δεξιό μπακ σε τετράδα στην άμυνα.

Ο Μιχαΐλοβιτς μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος και το γεγονός αυτό αποτελεί επιπλέον προσόν που ώθησε τον Πάολο Τραμετσάνι να τον επιλέξει για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιταλός προπονητής κατά την κοινή θητεία τους στη Λουγκάνο τον χρησιμοποίησε σε τρεις θέσεις. Δεξί μπακ, αριστερό μπακ και ανασταλτικό μέσο.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει τον Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς ο ΑΠΟΕΛ! (vid)

Με τον Μιχαΐλοβιτς στο ρόστερ ο ΑΠΟΕΛ θα διαθέτει άλλη μία επιλογή, πέραν του Γιάκολις για τη δεξιά πλευρά, ενώ μετά την αποχώρηση του Φακινέτι και την στασιμότητα στο θέμα Καζού, πολύ πιθανόν να προορίζεται για το αριστερό άκρο, τουλάχιστον στα αρχικά στάδια της περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ