aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πλάνο πώλησης του Τάαμαρι, δύο σκάουτερ στο Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Το πλάνο πώλησης του Τάαμαρι, δύο σκάουτερ στο Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Βολιδοσκόπηση της Ρόμα για τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, αλλά καμία επίσημη πρόταση, αποκάλυψε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην Cytavision τόνισε ότι το πλάνο των γαλαζοκιτρίνων είναι να πωληθεί ο Ιορδανός μετά τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εάν φυσικά προκύψει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τον ΑΠΟΕΛ και αγωνιστικά τον ποδοσφαιριστή.

«Δεν είμαστε σε θέση να πούμε ότι θα δώσουμε τον Τάαμαρι. Θέλουμε τον ποδοσφαιριστή να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού και για άλλες παίκτες. Πρόταση δεν υπάρχει. Υπάρχει βολιδοσκόπηση. Και η Ρόμα έκανε βολιδοσκόπηση, αλλά μέχρι εκεί. Ήρθαν σκάουτερ και τον είδαν. Μακάρι να έρθει πρόταση με 10 εκατομμύρια και θα είναι εύκολη η απόφαση, αλλά παίζει στην Κύπρο, δεν είναι εύκολο», επεσήμανε ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι τρεις που φεύγουν, τα δύο ερωτηματικά και οι 16 θέσεις ξένων

Παράλληλα ανέφερε πως στο ντέρμπι με την Ομόνοια το Σάββατο (11/5) θα βρίσκονται στο ΓΣΠ δύο σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού με τα μάτια στραμμένα στον 21χρονο «Μέσι της Ιορδανίας», ο οποίος αναμφίβολα είναι ο ΜVP του φετινού πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Δύο ανανέωσαν, προτάσεις σε Βάτερμαν – Μοράις και αγορά του Καζού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ