aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πήραν απόφαση, δεν μπορεί να παραβεί το «μποϊκοτάζ»

Το πήραν απόφαση, δεν μπορεί να παραβεί το «μποϊκοτάζ»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το πήραν πλέον απόφαση στον ΑΠΟΕΛ. Ποιο; Πως ο Ρέζα Γκουτσανετζάντ δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Διαβάστε επίσης: Ο νόμος του Ιράν «φέρνει» άμεσα επιθετικό στον ΑΠΟΕΛ

Όπως είχαμε γράψει από την πρώτη μέρα της ανακοίνωσής του, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να μην αγωνισθεί εάν ο ισραηλινός σύλλογος αποκλειόταν από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης: «Κίνδυνος» για Ρέζα λόγω του αυστηρού νόμου στο Ιράν   

Ο λόγος είναι απλός: Δεν μπορεί να παραβεί το «μποϊκοτάζ» του Ιράν σε βάρος του Ισραήλ, κάτι που ισχύει εδώ και πολλά χρόνια. Το Ιράν δεν αναγνωρίζει ως κράτος το Ισραήλ και δεν επιτρέπεται σε κανέναν Ιρανό πολίτη να ταξιδέψει σε «παλαιστινιακά εδάφη», όπως αναγράφεται η περιοχή στο διαβατήριό τους.

Διαβάστε επίσης: Από τον… Ζλάταν, δίπλα στον Ρέζα!

Οπότε, ο έμπειρος επιθετικός θα παραμείνει εκτός λίστας, με τον ΑΠΟΕΛ να χάνει έναν σημαντικό ποδοσφαιριστή, τον οποίο είχε αποκτήσει για να ενισχύει την ομάδα, μία στροφή πριν από τα πλέι οφ στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ