aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πέναλτι του ΑΠΟΕΛ, η κόκκινη στον Μοράις και το γκολ που κακώς μέτρησε

Το πέναλτι του ΑΠΟΕΛ, η κόκκινη στον Μοράις και το γκολ που κακώς μέτρησε

Δεν ήταν σε πολύ καλή βραδιά ο Γιάννης Αναστασίου ο οποίος ήταν ο «άρχοντας» στην αναμέτρηση Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ (2-3) σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

Η απόφαση για το πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ, σε χρόνο καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος λήφθηκε από τον διαιτητή Γιάννη Αναστασίου, έπειτα από υπόδειξη του α’ βοηθού Χαράλαμπου Γεωργίου και ήταν σωστή υπόδειξη, αφού από τις τηλεοπτικές επαναλήψεις, φάνηκε πως ο Φεντερίκο Ντομίνγκες έσπρωξε τον Μούσα Τάαμαρι.

Διαβάστε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: To πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ, οι φωνές και ο έξαλλος Μαργκάσα

Στο 67ο λεπτό, ο Αναστασίου έπρεπε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μοράις και να τον αποβάλει με κόκκινη, καθώς ανέκοψε με το χέρι την μπάλα σε αντεπίθεση της αντίπαλης ομάδας και δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ερυθρόλευκοι.

Κακώς μέτρησε το πρώτο γκολ της Σαλαμίνας (με το οποίο μείωσε σε 1-2), αφού ο Τσαρλς Ελουντού ήταν ελαφρώς πιο μπροστά από την άμυνα του ΑΠΟΕΛ και έπρεπε να υποδειχθεί ως οφ σάιντ από τον Χαράλαμπο Γεωργίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ