aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ και το «πέναλτι» που έβαλε ο Εφραίμ!

Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΑΠΟΕΛ και το «πέναλτι» που έβαλε ο Εφραίμ!

Μέχρι το 45ο λεπτό της αναμέτρησης στο ΓΣΠ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και την ΕΝΠ, ο Γιάννης Αναστασίου και οι βοηθοί του δεν υπέπεσαν σε κάποιο μεγάλο λάθος.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως, ο άρχων της αναμέτρησης ξεγελάστηκε και αντί να δώσει πέναλτι υπέρ των γαλαζοκιτρίνων για παράβαση στον Νατέλ, έδωσε φάουλ εκτός περιοχής (δείτε τη φωτό). Η παράβαση είχε γίνει μέσα στα τετράγωνα των «βυσσινί» και έπρεπε η μπάλα να στηθεί στην άσπρη βούλα. Το λάθος πιστώνεται τόσο στον Γιάννη Αναστασίου όσο και στον βοηθό του.

Τελικά, ο ΑΠΟΕΛ αξιοποίησε εκείνο το φάουλ σαν να ήταν πέναλτι, με τρόπο σίγουρα δουλεμένο στην προπόνηση. Ο Ζαχίντ αντί να βγάλει σέντρα στην περιοχή όπως υπήρχε συνωστισμός έδωσε έξυπνα στον Εφραίμ, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε από τον προσωπικό του αντίπαλο, κινήθηκε στο ύψος της περιοχής και με ένα άπιαστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό γκολ του Κύπριου εξτρέμ των «γαλαζοκιτρίνων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ