aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤο πέναλτι και οι... κόκκινες στο ΑΠΟΕΛ-Αλκή

Το πέναλτι και οι… κόκκινες στο ΑΠΟΕΛ-Αλκή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Αλκής στο ΓΣΠ. Εξαιρετική η εμφάνιση του κίπερ της «Αθάνατης», Ούρκο Πάρντο, ενώ καθοριστικό ήταν το χαμένο πέναλτι του Μοράις στο 8’, όμως και η αποβολή του Λούκας Σόουζα. Λάθος του διαιτητή στο 72’ καθώς θα μπορούσε να αποβάλει και τον ποδοσφαιριστή της Αλκής για σκληρό μαρκάρισμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – Αλκή: Ο Πάρντο έδωσε «Χ»αρά στους Λεμεσιανούς (pics & vid)

Το πρόσωπο: Όσες φορές χρειάσθηκε η συμβολή του προκειμένου η Αλκή να αποσπάσει το βαθμολογικό όφελος φώναξε δυναμικά «παρών». Ο έμπειρος Ισπανός τερματοφύλακας μέχρι και πέναλτι απέκρουσε, στο 8ο μόλις λεπτό, του σπεσιαλίστα στις εν λόγω εκτελέσεις Νούνο Μοράις.

Η φάση: Σημαντική στιγμή κρίνεται η αστοχία του Νούνο Μοράις σε εκτέλεση πέναλτι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο. Εξίσου σημαντική, όμως, ήταν και η αποβολή του Λούκας Σόουζα, 18 λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του 90λεπτου, καθώς φάνηκε πως ο ΑΠΟΕΛ επηρεάστηκε.

Το σφύριγμα: Σοβαρό το λάθος του διαιτητή Κώστα Ροβέρτου στο 72ο λεπτό. Έπρεπε να δείξει κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα στον Γκαντάσια σε σκληρό φάουλ στον Λούκας Σόουζα. Σωστά στη συγκεκριμένη φάση έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βραζιλιάνο μέσο του ΑΠΟΕΛ (ήταν η δεύτερη) καθώς έσπρωξε τον Γκαντάσια. Στη φάση του 8ου λεπτού, ο Ηλία κράτησε τον Μοράις και ορθώς σφύριξε πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ