aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο πάρτι τίτλου του ΑΠΟΕΛ στον εξώστη (pics & vids)

Το πάρτι τίτλου του ΑΠΟΕΛ στον εξώστη (pics & vids)

Οι λεωφόροι που «ντύνουν» το σωματείο του ΑΠΟΕΛ έκλεισαν. Επικράτησε το… αδιαχώρητο. Το πορτοκαλί ηφαίστειο εκράγηκε, φωτίζοντας τον ουρανό της Λευκωσίας! Πρόκειται για το highlight της χρονιάς. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και προσωπικό του ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια φόρεσαν τα μπλουζάκια που ετοιμάστηκαν και με ειδικά διαμορφωμένο (ανοικτό στην οροφή) λεωφορείο έφτασαν στο οίκημα του συλλόγου!

Λαοθάλασσα οπαδών τους περίμενε για να τους αποθεώσει, «μεθώντας» παρέα από τη χαρά της κατάκτησης του ιστορικού έβδομου διαδοχικού πρωταθλήματος. Οι πορτοκαλί υποδέχθηκαν τους μεγάλους πρωταγωνιστές με εκατοντάδες καπνογόνα, βεγγαλικά και φωτοβολίδες, κάνοντας τη νύχτα-μέρα. Όπως πράττουν κάθε χρόνο, εξάλλου, στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού στον εξώστη. Υπενθυμίζουμε πως η απονομή του τροπαίου θα πραγματοποιηθεί την τελευταία αγωνιστική στο εντός έδρας ματς με την ΑΕΛ, σε μια φαντασμαγορική φιέστα.

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, βρίσκεται από νωρίς στον εξώστη ώστε να σας μεταφέρει το εορταστικό κλίμα που δημιούργησαν οι ΑΠΟΕΛίστες καθώς και την αποθέωση των ποδοσφαιριστών. Θα ακολουθήσει όλος ο απόηχος με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ