aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΤο πάλεψε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά έχασε στα σημεία

Το πάλεψε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά έχασε στα σημεία

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Ο Κάμπερμπρατς είχε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την ΕΘΑ, όπως και ο Κρις Χουγκάζ που πέρασε από τον πάγκο του Απόλλωνα. Αυτοί οι δύο συνυπάρχουν αυτή την περίοδο στην Ρέτγουελ Γκάνερς της Αυστρίας και ο πρώτος με την παρουσία του περιόρισε στο ελάχιστο τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe cup.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία, η Ρέτγουελ Γκάνερς νίκησε τον ΑΠΟΕΛ με 79-74. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα σημεία, με τους γαλαζοκίτρινους να δέχονται την τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο. Γεγονός που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Κάμπερμπρατς πέτυχε 23 πόντους και με τους άλλους 24, που πρόσθεσε ο Μακίνλι, έκαναν τη διαφορά. Ο ΑΠΟΕΛ πάλεψε μέχρι τέλους, ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ, ωστόσο η γηπεδούχος ομάδα με ψυχραιμία στις βολές στο τέλος κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο.

Tα δεκάλεπτα: 19-21, 42-42, 59-58, 79-74.

Ρέτγουελ (Κ. Χουγκάζ): Κουάκουμενσχ 7, Τζάκσον 12 (1), Καφέρλ 3, Μακίνλι 24 (3), Τρέιλορ 6, Βολφ, Μπλάζεβιτς 4, Κάμπερμπρατς 23 (1), Πόλτζακ.

ΑΠΟΕΛ (Τζ. Κουστένης): Μπράουν 13 (1), Κοιλαράς 5 (1), Κούνας, Μπάσεϊ  15 (1), Μπουρνατόσκι 14, Μόμπλι 10, Ραίτ 17 (1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ