aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTo πάει αλλιώς ο Τραμετσάνι, μένει εκτός ο Τάαμαρι;

To πάει αλλιώς ο Τραμετσάνι, μένει εκτός ο Τάαμαρι;

Μετά το ισόπαλο 0-0 και την απώλεια δύο βαθμών στο «Στέλιος Κυριακίδης» την προηγούμενη εβδομάδα, ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει απόψε την επιστροφή του στις επιτυχίες απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ (17:00).

Ο Πάολο Τραμετσάνι μαζί με τους συνεργάτες του, διέθεσαν αρκετές ώρες μελέτης του σημερινού αντιπάλου, για τυχόν αποφυγή μία νέας βαθμολογικής απώλειες, έστω κι αν ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί. Κι αυτό διότι θα τεθούν αντιμέτωπη με μία ομάδας που λόγω του αντιπάλου της, μάλλον θα έχει αμυντικούς προσανατολισμούς, «χτυπώντας» στο τρανζίσιον, κυρίως με τον γρήγορο Νιγηριανό Τσιγκοντζί Ουντόζι.

Ο Ιταλός προπονητής, παρόλο που θέλοντας και μη θα προβεί σε κάποιες διαφοροποιήσεις λόγω απουσιών, κατέληξε στο αρχικό σχήμα, χωρίς να είχε μέχρι χθες αποκαλύψει τις σκέψεις του στους ποδοσφαιριστές. Εικάζουμε πως στον σχηματισμό 4-2-3-1 ο Ρόμο θα είναι στο τέρμα, στην άμυνα οι Μερκής, Ιωάννου (στόπερ), Βούρος, Κάζου (άκρα) και στη μεσαία γραμμή οι Μοράις, Γκέντσογλου (αμυντικά χαφ).

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών, αναφέρουν πως για τις πτέρυγες μόνο ο Νατέλ είναι σίγουρος, αφού ο Αλ-Τάαμαρι πιθανόν να προφυλαχθεί και να πάρει τη θέση του Εφραίμ. Θα δείξει όμως… Από εκεί και πέρα, λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Ρέζα θα κινείται ο Ζαχίντ. Εάν ο Τραμετσάνι θελήσει να αιφνιδιάσει, υπάρχουν βεβαίως πολλές επιλογές για να το πράξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ