aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο... οξυγόνο και ο πόθος για να κερδίσει θέση!

Το… οξυγόνο και ο πόθος για να κερδίσει θέση!

Ο Αντρέας Μακρής μίλησε στη Cytavision μετά τη νίκη επί της Πάφου και τα δύο γκολ που πέτυχε στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε και τόνισε πως κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει θέση και να κληθεί ξανά στην Εθνική.

«Είναι σαν οξυγόνο για ένα επιθετικό να σκοράρει και να βοηθάει την ομάδα του. Το είχα πάρα πολλή ανάγκη για να πω την αλήθεια. Είναι τα πρώτα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό. Έγινε η αρχή, τώρα πρέπει να δουλέψω να βελτιώσω ό,τι πρέπει για να παίζω περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ και να κληθώ ξανά στην Εθνική. Είμαι εδώ, επέστρεψα», είπε αρχικά

Για το ματς με την Πάφο και τη νίκη, είπε: «Αρχικά ένα μεγάλο μπράβο στην Πάφο για την πορεία που κάνει. Είναι η ομάδα από την οποία προέρχομαι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είδαμε τα προηγούμενα αποτελέσματα της Πάφου. Ήταν ένα ξέσπασμα για εμάς που το θέλαμε. Για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο η πορεία στην Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα για να πάμε ξανά στους ομίλους του Champions League».

Για την συνέχεια για τον ίδιο: «Εγώ πρέπει να κερδίσω θέση στον ΑΠΟΕΛ, από εμένα εξαρτάται. Θα κάνω ό,τι μπορώ. Όποτε με επιλέξει ο προπονητής θα είμαι έτοιμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ