aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο ντεφορμάρισμα του Τάαμαρι αλλάζει το πλάνο του ΑΠΟΕΛ

Το ντεφορμάρισμα του Τάαμαρι αλλάζει το πλάνο του ΑΠΟΕΛ

Πως και πως περίμεναν στον ΑΠΟΕΛ την επιστροφή του Μούσα Αλ-Τάαμαρι από το Ασιατικό κύπελλο. Ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής απουσίαζε σχεδόν ολόκληρο τον Ιανουάριο και ήταν σημαντική απώλεια για τον Πάολο Τραμετσάνι.

Ο μόλις 21χρονος ταλαντούχος άσος των γαλαζοκιτρίνων τράβηξε μεγάλο… κουπί στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ήταν βασικό γρανάζι στην ενδεκάδα των πρωτευουσιάνων (σ.σ. πέτυχε 8 γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ), ενώ η κλήση του στην Εθνική του ομάδα δεν τον άφησε να πάρει ανάσα. Ο Αλ-Τάαμαρι παρουσιάζει σημάδια ντεφορμαρίσματος, αποτέλεσμα της κόπωσης του, στοιχείο το οποίο εντοπίστηκε στα δύο παιχνίδια κόντρα σε Πάφο και ΕΝΠ. Υπενθυμίζουμε επίσης η τελευταία φορά που έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα ήταν στις 16 Δεκεμβρίου κόντρα στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Tα πρώτα συμπεράσματα για Γιάκολις – Βιντιγκάλ

Ο Ιταλός τεχνικός δεν τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του μετά την επιστροφή του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο κλήθηκε να βοηθήσει στους τελευταίους δύο αγώνες της ομάδας του. Οι εμφανίσεις του σε αυτά τα ματς είναι μακριά από τα στάνταρντ στα οποία μας έχει συνηθίσει και αυτό ίσως διαφοροποιήσει τα πλάνα του Τραμετσάνι. Ο νεοαποκτηθέντας Γιάκολις πιθανόν να συμβάλει σε αυτό, και να πάρει θέση στο φτερό της επίθεσης, στο άλλο ο Τάαμαρι που είναι πιο αποδοτικός (σ.σ. Ζαχίντ επιτελικός) και στην κορυφή ο Μπέζιακ.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στον επόμενο αγώνα του ΑΠΟΕΛ, καθώς ο πήχης ανεβαίνει. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η ομάδα της πρωτεύουσας θέλει το τρίποντο για να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους… διώκτες της. Η μπάλα βρίσκεται στα πόδια τους και στον Τραμετσάνι που επιστρέφει στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ