aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το ντεμπούτο του Τόνι

Στην Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ αρχίζει την προσπάθεια του στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας Ανδρών ο ΑΠΟΕΛ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Κίτιον» στις 19:00.

Η σειρά των αγώνων αρχίζει από το μηδέν και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση. Ο ΑΠΟΕΛ ξεκινά με μειονέκτημα έδρας και για να ελπίζει σε πρόκριση θα πρέπει να κάνει το μπρέικ και ακολούθως να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρας.

Στο ντεμπούτο του Αντώνη Κωνσταντινίδη στον πάγκο η ομάδα της Λευκωσίας ταξιδεύει στη Λάρνακα με στόχο το διπλό που θα αναπτερώσει τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών και στην αμυντική λειτουργία προκειμένου να παρουσιάσει έτοιμη την ομάδα στο δύσκολο πρώτο παιχνίδι.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και πέραν του μόνιμου τραυματία Κοιλαρά, οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ