aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο... ντεμπούτο του Ντελατόρε

Το… ντεμπούτο του Ντελατόρε

Πολύ περισσότερες επιλογές έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Δώνης στο αυριανό ντέρμπι για τον καταρτισμό του αρχικού σχήματος σε σχέση με το παιχνίδι που προηγήθηκε. Οπότε και αναμένονται αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέρεθ, στο κέντρο της άμυνας οι Πολιάκοφ-Μερκής, στο δεξιό άκρο της οπισθοφυλακής ένας εκ των Βούρο, Ενσούε και αριστερά ο Λάγο.

Ο Μοράις θα είναι στην «καρδιά» του κέντρου, έχοντας ως παρτενέρ τον Σόουζα. Στις πτέρυγες θα είναι δύο εκ των Αλωνεύτη, Σάλαϊ, Εφραίμ και Ζαχίντ, με τον τελευταίο να συγκεντρώνει πιθανότητες για να βρεθεί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο (Ποτέ ή Ντε Καμάργκο). Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο Εμπεσίλιο θα πάρει φανέλα βασικού, κάτι που θεωρείται ως το επικρατέστερο σενάριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμος ο Ντελατόρε. Η ΚΟΠ ανακοίνωσε χθες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός εγγράφηκε στο ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων και είναι πλέον στη διάθεση του προπονητή του. Ο ποδοσφαιριστής από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης είναι έτοιμος.

Αποστολή: Πέρεθ, Γκουδίνιο, Παρασκευάς, Αλεξάνδρου, Λάγο, Νσουέ, Βούρος, Μερκής, Πολιακόφ, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα, Φαρίας, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Αντωνίου, Oρ, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Eμπεσίλιο, Ποτέ, Ντε Καμάργκο, Ντελατόρε.

Νέα προπόνησης: Πρόγραμμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Μπερτόλιο. Αποκατάσταση έκαναν οι Καρλάο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Βινίσιους και Ρουέδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ