aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο νέο μέλος της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ

Το νέο μέλος της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Pizza Hut. Μετά την ποδοσφαιρική ομάδα η Pizza Hut θα στηρίξει και τα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα και τις ομάδες του ΑΠΟΕΛ.

Παράλληλα, θα είναι ο επίσημος προμηθευτής φαγητού στις εκδηλώσεις του Σωματείου. Επιπλέον, μέσα από διάφορες δράσεις οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εκπτώσεις και δωροκουπόνια για τα εστιατόρια της Pizza Hut. Η συμφωνία έχει ισχύ μέχρι τον προσεχή Μάιο.

Η συμφωνία έχει ισχύ μέχρι τον προσεχή Μάιο. Ο ΑΠΟΕΛ προσβλέπει σε μία άκρως επιτυχημένη, αμφίδρομη συνεργασία, μέσα από την οποία θα μπορούν να επωφεληθούν οι 1.000+ αθλητές, προπονητές και μέλη του ΑΠΟΕΛ, απολαμβάνοντας τη διάσημη πίτσα και άλλα αγαπημένα πιάτα της Pizza Hut, σε προνομιακές τιμές.

Η Pizza Hut είναι η πρώτη διεθνής αλυσίδα εστιατορίων που έφτασε στην Κύπρο το 1991. Έκτοτε, τίποτα στην πορεία της δεν υπήρξε δεδομένο. Πρώτη λανσάρει την υπηρεσία κατ’ οίκον παράδοσης (Delivery) φαγητού στο νησί. Πρώτη ανακοινώνει στην Ευρώπη την άφιξη του brand των Wingstreet και της Stuffed Crust Pizza και μας μαθαίνει να τρώμε την πίτσα αλλιώς, ενώ δεν έχει σταματήσει ποτέ να είναι το σπίτι της αγαπημένης Pan πίτσας και η μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων στην Κύπρο.

Όλη η φιλοσοφία της Pizza Hut περιστρέφεται γύρω από μια πρόταση: Κάθε βραδιά πίτσας πρέπει να είναι ξεχωριστή! Η δημιουργία λοιπόν της τέλειας πίτσας για την τέλεια στιγμή είναι για το προσωπικό της Pizza Hut ένα μεγάλο πάθος. Όποια ζύμη και εάν επιλέξετε να ξέρετε ότι θα είναι η φρέσκια ζύμη της ημέρας! Όποια υλικά και να προσθέσετε, θα είναι τα πιο φρέσκα υλικά των τοπικών προμηθευτών.

Σήμερα, με 36 εστιατόρια Παγκύπρια και πάνω από 800 team members η Pizza Hut συνεχίζει να μεγαλώνει με τον ίδιο ζήλο και πάθος για τις πιο μαγικές βραδιές πίτσας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ