aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, η χωρητικότητα και η... δίψα του κόσμου

Το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, η χωρητικότητα και η… δίψα του κόσμου

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με το σκεπτικό της ανέγερσης του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ προέβηκε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων τόνισε πως είναι το πιο σοβαρό πρότζεκτ στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Για τον μήνα Νοέμβριο και τις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ: «Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός ο μήνας στον οποίον μπήκαμε. Με βάση τα αποτελέσματα που θα φέρουμε τον Νοέμβριο θα ξέρουμε αν θα υπάρχει συνέχεια στην Ευρώπη. Έτσι όπως είμαστε θα θέλουμε βαθμολογικό κέρδος με τη Σεβίλλη αν κάνουμε κάτι καλό στα προηγούμενα. Έχουμε να παίξουμε με ΑΕΚ και Απόλλωνα αυτόν τον μήνα».

Για τις αποφάσεις της ΚΟΠ (αναβολές και σούπερ καπ): «Σε ό,τι αφορά τα θέματα της Ευρώπης θα πρέπει να είναι κοινός σκοπός των ομάδων. Τους καρπούς των επιτυχιών τους εισπράττουν όλες οι ομάδες. Η Κύπρος να έχει επιπρόσθετα ευρωπαϊκά εισιτήρια για να στέλνει ομάδες. Το έχουμε ζήσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Φτάσαμε στο σημείο να είμαστε κατηγορούμενοι για τις αναβολές χωρίς ν’ αντιλαμβάνονται κάποιοι ότι δεν το κάνουμε μόνο για εμάς. Για το Σούπερ καπ, η ομοσπονδία προσπαθεί να προσαρμόσει τον θεσμό. Η απόφασή της έγινε κυρίως για να μπει ο κόσμος στη λογική να δει την ομάδα του ο κόσμος από την αρχή πριν την έναρξη της σεζόν».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Έγινε ήδη μια έρευνα πριν από τρία χρόνια. Η θέληση του κόσμου και η δίψα του είναι τεράστια για το γήπεδο. Το όραμα είναι το μοναδικό επόμενο βήμα για τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε πετύχει σχεδόν τα πάντα από την άποψη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μπήκαμε πρόσφατα πριν 1.5 χρόνο στο νέο προπονητικό κέντρο. Στόχος ήταν να εντάξει τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή. Όμως η διοίκηση δεν σταμάτησε να κοιτάζει προς την πλευρά ενός ιδιόκτητου γηπέδου. Βλέπετε τι γίνεται στη Λεμεσό που το κράτος θα κτίσει γήπεδο. Δυστυχώς για τον ΑΠΟΕΛ αυτό δεν συμβαίνει. Ο κόσμος βλέπει θετικά ακόμη και τη συμβολή στο γήπεδο. Η ουσία είναι να κατανοήσει ο κόσμος ότι η διοίκηση θέλει να κάνει όλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν πριν εξαγγελθεί ότι προχωρούμε σε δημιουργία ιδιόκτητου γηπέδου. Αυτή τη στιγμή το βλέπουμε πιο θερμά από ποτέ. Δεν είναι μόνο η κάρτα φιλάθλου το πρόβλημα. Είναι και ο κορεσμός. Χρειάζεται ένα νέο πρότζεκτ για να φέρει τον κόσμο. Το θέμα του γηπέδου είναι ένας λόγος. Έχουμε επικοινωνήσει με την UEFA για την άποψη κτισίματος και κόστους. Από 13 μέχρι 15 χιλιάδες θα είναι το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Αυτή είναι η χωρητικότητα που θέλουμε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε αλλά να βρισκόμαστε έτοιμοι. Η συμμετοχή του κόσμου είναι τεράστια, έχουμε παραλάβει πέραν των δύο χιλιάδων. Έχει σταλεί πέραν των 10 χιλιάδων ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Να κοιτάξει ο κόσμος και τα junk γιατί έχει σταλεί από το τμήμα μάρκετινγκ του ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς λόγω του κανονισμού του GDPR δεν μπορεί να σταλεί σε όλους. Δεν μπορούσε να γίνει ανοιχτό το ερωτηματολόγιο. Είναι το πιο σοβαρό πρότζεκτ στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ. Ο χώρος δεν λέγεται δημόσια, δεν θα μπούμε σε αυτή τη συζήτηση τώρα. Θα πρέπει όλοι να συμμετέχουμε. Έχουμε μόνο 200 εισιτήρια προπώληση με την ΑΕΚ. Αν είναι δυνατόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ