aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤο νέο επεισόδιο και η «καμιά βιασύνη»

Το νέο επεισόδιο και η «καμιά βιασύνη»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Επαναλαμβάνουν στον ΑΠΟΕΛ πως δεν βιάζονται να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, τοποθετώντας παραλλήλως την υποσημείωση πως «εκτός κι αν προκύψει ιδανική περίπτωση, κάτι που δεν υφίσταται αυτήν τη στιγμή». Τοποθέτηση που προφανώς λέει παρά πολλά όσον αφορά (και) στην εξαιρετικά δύσκολη επιλογή που ακούει στο όνομα Μεχντί Ταρεμί.

Μάλιστα, ιρανικά ΜΜΕ έγραψαν χθες πως ο εν λόγω επιθετικός αναμένεται πως θα συνεχίσει στην Περσέπολις, κάτι που εάν ισχύει βάζει ένα τέλος στο «κεφάλαιο». Στον Ιρανό, δόθηκε άδεια έτσι ώστε να αναζητήσει τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό, αλλά φαίνεται ότι τελικά θα παραμείνει στην ομάδα με βελτιωμένες απολαβές.

Αρχικά στην Περσέπολις δεν ήταν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε αύξηση των μηναίων απολαβών του, αλλά οι αναπροσαρμογές συμβολαίων στην ομάδα σε συνδυασμό με την καλή χρονιά που είχε ο Ταρεμί, επέτρεψαν στην Περσέπολις να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Νέα εξέλιξη με Ταρεμί

Φίφτι-φίφτι για τον Ταρεμί!

Ταρεμί: «Nα μιλήσετε με τον ατζέντη μου»

«Tα έχουν βρει στο 1.000.000 ευρώ για Ταρεμί»

Πράσινο… φως από Μπέιν για Ταρεμί (pics & vids)

Πήρε άδεια για να έχει επαφές ο Ταρεμί

Μεχντί Ταρεμί: Ο… Πέρσης Ζλάταν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ